Kad god je SNSD imao dodira sa Bijeljinom, sve je opljačkano i propalo (Video)

Kad god je SNSD imao dodira sa Bijeljinom, sve je opljačkano i propalo (Video)

"SNSD iz Banjaluke dolazi samo da uzme pare iz Bijeljine, a ne da ih donese. Kad god je SNSD radio sa nekom firmom iz Bijeljine to je propalo", naglasio je Stojanović. "Mi smo Srpska demokratska stranka, ovdje nema izdaje i prevare. Nikakvih talova nema između Miće Mićića i nas niti dogovora, ovo želim jasno da kažem", rekao je Tomica Stojanović poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, povodom informacija koje kruže u javnosti da je SDS u Bijeljini postao filijala Miće Mićića. Stojanović dodaje: "On što je izdao neka ga, ovo što radi sa podsticajima je sramota, to je težak kriminal i zloupotreba položaja"

Mićo Mićić nije kandidat Bijeljine on je kandidat Banjaluke, kako kaže Stojanović, to se vidi iz nekoliko primjera, "Naša banka" prelazi iz Bijeljine u Banjaluku, ljudi ostaju bez radnih mjesta, investicije rade firme iz Banjaluke, a ne firme iz Bijeljine. "Evo kako sporazum SNSD i Miće Mićića dolazi do izražaja, samo na štetu građana", kazao je Stojanović. On je dalje naveo da SNSD u Bijeljinu dolazi samo da bi uzeo novac. "SNSD iz Banjaluke dolazi samo da uzme pare iz Bijeljine, a ne da ih donese. Kad god je SNSD radio sa nekom firmom iz Bijeljine to je propalo, propašće nam grad, propala je Bobar banka, Pavlović banka i još nekoliko firmi. Ako ova opcija osvoji vlast propašće nam grad", naglasio je Stojanović. 

Komentarišući podjelu novca za podsticaje podobnima iz budžeta grada Bijeljina, kandidat za gradonačelnika Bijeljine Ljubiša Petrović podržao je razotkrivanje ovog slučaja.

VIDEO:

 

Izvor: rtvbn.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks