Još jedan dokaz da su u skladnom braku: Jelena Karleuša uživa sa Duškom u Turskoj (Foto)

Još jedan dokaz da su u skladnom braku: Jelena Karleuša uživa sa Duškom u Turskoj (Foto)

Pop diva Jelena Karleuša trenutno boravi u Turskoj kod svog supruga, fudbalera Duška Tošića, koji igra za turski Kasimpaš za koji je nedavno potpisao ugovor.

Jelena je 14. februara otputovala u Tursku i provela sa Duškom Dan zaljubljenih, a na društvenim mrežama je objavila fotografiju na kojoj se vidi da uživaju u društvu prijatelja i svog saradnika Zorana Birtaševića.

Oni su bili u jednom restoranu, gde su jeli i nazdravili, a taj trenutak zabeležili su kamerom. JK je nosila krem odevnu kombinaciju, dok je Duško bio u crnoj rolci koju je uklopio sa kapom u istoj boji.

Po svemu sudeći njih dvoje su u skladnom braku i novim objavama na društvenim mrežama to i dokazuju.

Duško je krajem januara proslavio svoj 36. rođendan, kada je okupio svoje prijatelje i porodicu, a njegova supruga Jelena nije se odvajala od njega tokom slavlja.

Podsetimo, Jelena i Duško su u poslednje vreme u fokusu domaće javnosti zbog natpisa u medijima da je fudbaler navodno prevario pevačicu sa blogerkom i dizajnerkom kupaćih kostima. Karleuša je demantovala takve naslove, a onda najavila da će Duško tužiti pripadnike sedme sile koji su pisali laži o njemu.

Izvor: idjtv.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter