Jezivo! Kum -Malčanskog berberina- imao odnos sa maloljetnom kćerkom, podvodio je i snimao sa drugim muškarcima

Jezivo! Kum -Malčanskog berberina- imao odnos sa maloljetnom kćerkom, podvodio je i snimao sa drugim muškarcima

Kćerku podvodio muškarcima od 32 do 73 godine. Zbog jedne preslobodne fotke i snimka u telefonu Aleksandar Vidojković (40) iz Malče kod Niša zaradio je krvničko batinanje u Centralnom zatvoru u Beogradu i dva mjeseca pritvora. On je uhapšen sa Milanom I. (44), kumom Malčanskog berberina, koji je optužen da je ćerku podvodio muškarcima od 32 do 73 godine i da je sa njom imao odnos prije nego što je napunila 14 godina!

Aleksandar Vidojković tvrdi da mu je Milan I., kum Malčanskog Berberina, na Mesindžer poslao sliku svoje gole kćerke i snimak na kojem joj dodiruje intimni dio tijela, dok ona uzdiše i tako mu natovario policiju na vrat.

Vidojković je uhapšen u akciji Armagedon zajedno sa nastranim ocem i grupom muškaraca zbog posjedovanja po..ografskog materijala i iskorišćavanja maloljetnice za po..ografiju. Uoči početka suđenja u Višem sudu u Beogradu, Vidojković za Alo! otkriva bizarne detalje ovog slučaja.

– Milana znam ceo život, prve smo komšije. On je sa 16 godina imao pretenzije da gleda druge ljude dok imaju odnose. Sa ćerkom je stupio u odnose pre nego što je napunila 14 godina, ali je ona to radila dobrovoljno. Meni je poslao jedan snimak, kao poziv na odnos. Na njemu se vidi kako ćerki prstima otvara vaginu i govori: „Sezame, otvori se“, dok ona dahće. Video traje 10-15 sekundi i ne vide im se lica, ali je veštačenjem utvrđeno da su na snimku njih dvoje. On je pokušao da svali deo krivice na mene, tvrdeći da sam imao intimne odnose sa njegovom ćerkom, ali je ona rekla da nije bilo ničega – tvrdi Vidojković i opisuje torturu koju je doživio poslije hapšenja.

Hapšenje Ninoslava Jovanovića poznatog pod nadimkom Malčanski berberin

– Posle saslušanja u Palati pravde u Beogradu, Milana i mene su odveli u Centralni zatvor. Dva komandira su nam pretila da će pritvorenici da nas maltretiraju, govoreći: „Videćete kako prolaze pedofili, je*a.e vam majku kad uđete u ćeliju“, a onda su nas obojicu pretukli. Prvo su Milana uveli u jednu prostoriju i zatvorili vrata. Čuo sam udarce pesnicama, a on je kukao kao da ga kolju! Govorio im je: „Nemojte da me bijete, imam visok pritisak“, na šta su oni uzvratili „da ih boli ku*a.“ i nastavili da ga batinaju još oko dva minuta – prepričava naš sagovornik, i tvrdi da su i njega krvnički izudarali.

– Pre nego što su me propustili kroz šake, komandir je pitao kolegu batinaša: „A, ovaj, šta je uradio? Je l’ imao odnos?“, a kada je dobio odgovor da navodno jesam, uzviknuo je: „Daj ga ovamo!“, pa su obojica počela muški da me udaraju pesnicama po rebrima i bubrezima. Mislio sam da su mi polomili rebra, jer je na jednom mestu izgledalo kao da je kost izašla! Istrpeo sam sve udarce i nisam pustio ni glasa, zbog čega su se oni začudili. Jedan me je pitao: „Je l’ si ti lud kad te ništa ne boli?!“ Bio sam dva meseca u pritvoru i pušten sam da se branim sa slobode – kaže Vidojković na kraju razgovora.

Aleksandar Vidojković otkriva bizarne detalje slučaja iz Malče kod Niša

Ćerku podvodio za dž

Vidojković tvrdi da je Milan zloupotrebljavao ćerkin profil na Fejsbuku i da se u njeno ime dopisivao sa muškarcima.

– Na Fejsbuku je pisalo da ima 18 godina, iako je maloletna. Vujadin M. je dobio poruku „Hoćeš da dođeš da me tu*aš“ i odmah je provalio da mu je to poslao Milan, a ne njegova ćerka. Nekoliko puta je vodio ćerku kod Vujadina, ali on zbog godina nije mogao da ima odnos. Tada mu je Milan dao kameru i rekao: „Od tebe nema ništa! Gledaj i snimaj!“, pa je Vujadin preuzeo ulogu kamermana i snimao ga dok je imao odnos sa ćerkom. Milan nije tražio novac, već je uživao da posmatra ćerku sa drugim muškarcima – tvrdi Vidojković.

Podsjećamo, grupa je otkrivena poslije hapšenja kuma Ninoslava Jovanovića (48), poznatog kao Malčanski Berberin, koji je osuđen na doživotni zatvor zbog otmice i silovanja djevojčice (12). U prvoj akciji, 10. avgusta ove godine, uhapšeno je 10 muškaraca za koje se sumnja da su imali kontakt sa ovom djevojčicom. U drugoj akciji, koja je uslijedila 3. novembra, uhvaćeno je još 18 muškaraca za koje se vjeruje da su učestvovali u ovoj gnusnoj mreži pedofila.

Nastrani otac je od 10. avgusta u pritvoru zbog sumnje da je obljubio svoju ćerku kada je imala nepunih 14 godina i da je njene slike slao muškarcima od 32 do 73 godine, nudeći im odnos sa njom. Milan I. je optužen zajedno sa svojim komšijom Aleksandrom Vidojkovićem i Vujadinom M. (73), gastarbajterom iz Holandije. Očekuje se da će protiv njega biti podignuta još jedna optužnica zbog sumnje da je sa drugom grupom muškaraca rasturao po..ografski materijal.

Devojčica u hraniteljskoj porodici

Milan I. je starijim muškarcima na Fejsbuku dijelio fotografije gole ćerke što je policajcima olakšalo posao, pa su tokom proteklih nekoliko mjeseci u akcijama „Armagedon“ uhapsili brojne pedofile.

– Devojčica je tada saslušana kod tužioca, a njen iskaz i reakcije oca bili su im sumnjivi i ukazivali su da je otac zapravo podvodio ćerku. Ona je detaljno opisala šta joj je sve otac radio, zbog čega je odmah izmeštena u hraniteljsku porodicu – navodi naš izvor.

Izvor: alo.rs/aloonline.ba

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter