Jelena Trivić -Nakon -ljudskih i političkih gromada- Novića i Košarca, javio se i -lažni CIK predsjednik-


Jelena Trivić -Nakon -ljudskih i političkih gromada- Novića i Košarca, javio se i -lažni CIK predsjednik-

Žestok verbalni rat Dodika i njegovih sa Jelenom Trivić - „Nakon “ljudskih i političkih gromada”, Sredoja Novića i Staše Košarca, javio se i lažni predsjednik ili CIK predsjednik kako ga od nemila zove narod Republike Srpske, onaj isti narod koji mu je rekao NE u oktobru prošle godine, ali on to nije htio i mogao da prihvati, brutalno prekrajajući narodnu volju i nastavljajući da besomučno teroriše vlastiti narod i guši osnovne ljudske slobode i prava- rekla je predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić.

Ona je reagovala na izjavu predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika koji je rekao "da srpski narod nikada nije bio podanički i zato neće ni podržati izdajnike koji bi na to pristali, a sloboda o kojoj govori predsjednik Narodnog fronta Jelena Trivić nikada se neće graditi nepoštenjem, licemjerjem i pristajanjem na sve zarad pozicije".

Dodik je naglasio da je, neko ko kao Trivićeva trči u skute nelegalnom strancu i time se hvali, o sebi rekao više nego što on može reći ili napisati.

"Bivša PDP-ova kandidatkinja objašnjavaće narodu Srpske šta je i za čije interese radila. Trivićeva je dokaz gubitnika, promašenog političara, dokaz zlobe i mržnje i, najviše, koliko mogu daleko otići izdajnici vlastitog naroda", naveo je Dodik na društvenoj mreži "Iks". 

Predsjednica NF je naglasila da „Jelena Trivić nema šta da objašnjava narodu Srpske“, te da je u njenom životu sve dovoljno jasno. 

„Niko moj nije ratni dezerter i profiter, nemam ja 65 ili koliko već firmi koje sisaju budžete na svim nivoima, nisam ja Pelješki most i Trgovsku Goru proglašavala vitalnim nacionalnim interesom, nisam gazila Narodnu skupštinu i nisam od Srpske nikad pomislila da pravim svoju privatnu svojinu kako je to uradio Dodik i klika oko njega“ – kaže predsjednica Narodnog fronta i dodaje: 

„Dodik i ta ista klika i te kako imaju šta da objašnjavaju u vezi enormne imovine koju posjeduju, a Republika Srpska za koju se ja borim biće ona u kojoj će se dosljedno primijeniti zakon o ispitivanju porijekla imovine i vratiti narodu oduzeto“
Ona je kazala da je to sve što ima da im poruči, a oni neka nastave da umišljaju da su “jači od sudbine”.

„Jelena Trivić nikog ne mrzi, pogotovo ne Dodika, davno sam mu rekla tokom jedne od sjednica Narodne skupštine da mogu samo da ga žalim”- zaključila je predsjednica Narodnog fronta. 

Izvor: rtvbn.com

Trivić poručila: Optužbe SNSD-a neće me uplašiti

Foto: Siniša Pašalić/RINGIER

Mračni centri moći SNSD, koji su sve nemoćniji, opet nameću istu matricu u kojoj lažno pokušavaju da mi imputiraju standardnu i već hiljadu puta izrečenu laž, a ovaj put izabrali su Sredoju Novića, stari kadar za laži, da prvo označi “nekog opozicionog lidera koji dogovara rušenje Dodika sa strancima”, a onda je RTRS “shvatio” da je to Jelena Trivić.

Ovo je izjavila predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić, reagujući na tvrdnje šefa Kluba delegata Srba u Domu naroda Parlamenta BiH Sredoje Novića da “neustavne institucije u sadejstvu sa strancima žele da Dodika uklone sa političke scene”.

– Vaši pokušaji da meni imputirate sudski proces koji je Dodik priželjkivao, za koji je sam pisao scenario i režiju, misleći da beskonačno može da bude faktor produkovanja političke krize, a nakon toga i dio svakog rješenja, nema nikakvo uporište u istini, razumu i stvarnosti – istakla je Trivićeva.

Poručuje da je žalosno da jedan nekada tako moćan političar, kao Dodik, spadne na tako niske grane i da svoju političku nemoć, preko svog ličnog glasila RTRS,  kojeg kao instituciju drži u zarobljeništvu, svaljuje na nju.

– Žalosno je da i RTRS po ko zna koji put mene stavlja u ovakve kontekste. Matrica je smiješna i izlizana, toliko da nemam potrebu da se pravdam, već da naglasim jedino da mene svojim lažnim konstrukcijama ne možete ni uplašiti, ni obeshrabriti u namjeri da oslobodimo Republiku Srpsku vaše tiranije, jednoumlja, korupcije kojom ste okovali ovo društvo, misleći pogrešno da je Srpska vaša privatna imovina, a Srpska pripada narodu i narodu ćemo je vratiti – poručila je Trivićeva.

Ističe da neprestano crtanje mete na čelo od strane RTRS, a po nalogu vrha SNSD, shvata isključivo kao odraz nemoći nalogodavaca ovakvih priloga.

– Koliko nesvarljivu laž je iskonstruisao RTRS govori sam njihov prilog, u kojem se navodi da sam ja prvo sklonila Bakira, a da Čovića kontrolišem preko Plenkovića. Iako ste mi ovim prilogom dali nadnaravne moći, to ne umanjuje činjenicu da je osnovna svrha ovog priloga crtanje mete mojoj porodici i meni – kaže predsjednica Narodnog fronta.

Dodaje i da kada RTRS već tako dobro “saznaje”, neka onda sazna da li i zašto Sredoje Nović prodaje svoju imovinu u BiH u namjeri da ubrzo odseli iz Republike Srpske.

– Doći će uskoro vrijeme kada ćete za sve ove laži odgovarati – poručila je Trivićeva.

Izvor: rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter