Jelena Trivić: Cilj je da Republika Srpska konačno prodiše, da se oslobodimo okova tajkunskog korumpiranog režima

Jelena Trivić: Cilj je da Republika Srpska konačno prodiše, da se oslobodimo okova tajkunskog korumpiranog režima

- Cilj je da Republika Srpska konačno prodiše, da se oslobodimo okova tajkunskog korupiranog režima i časnim, domaćinskim i mudrim odnosom prema našoj Republici i njenim potencijalima, konačno stvorimo uslove da se ovdje dobro živi – konstatovala je Trivićeva.

Narodni poslanik i potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić sastala se danas u Gradskoj upravi Bijeljine sa gradonačelnikom Ljubišom Petrovićem.

- Zadovoljstvo mi je što sam sa svojim saradnicima posjetila Bijeljinu i razgovarala sa gradonačelnikom Petrovićem i članovima njegovog kabineta. Petrović je primjer čovjeka koji i pored brojnih izazova mudro, staloženo i uspješno obavlja funkciju koju mu je povjerio narod – rekla je Trivićeva.

Ona ističe da je izbor Ljubiše Petrovića za gradonačelnika Bijeljine primjer da su stvarne promjene moguće.

- Isticano je da vlast ima mašineriju, novac, javna sredstva, što je sve bila činjenica, ali se pokazalo da uz sve to ne mogu pobijediti volju naroda. Gospodin Petrović je obećao da će biti pravi predstavnik svojih sugrađana, narodni gradonačelnik i sudeći prema svemu viđenom, on svoje obećanje održava. Vjerujem da će cijela Republika Srpska ove godine slaviti narodnu pobjedu kao što je slavila Bijeljina 2020. godine.

Cilj je da Republika Srpska konačno prodiše, da se oslobodimo okova tajkunskog korupiranog režima i časnim, domaćinskim i mudrim odnosom prema našoj Republici i njenim potencijalima, konačno stvorimo uslove da se ovdje dobro živi – konstatovala je Trivićeva.

Izvor: rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter