Jelena Karleuša poželjela Aci Lukasu smrt predoziranjem


Jelena Karleuša poželjela Aci Lukasu smrt predoziranjem

Jelena Karleuša i Aca Lukas juče su tokom čitavog dana vodili rat, a na kraju je pop diva objavila poruku koja je zgrozila javnost.

Naime, Lukas je u dugom obraćanju zaprijetio Jeleni da prestane da ga omalovažava jer, ne samo da je pametniji od nje, već zna mnogo toga što bi moglo da joj naškodi.

– E, sad je stvarno bilo dosta! Upozorio, zamolio da prestaneš! Sad obrati pažnju! Sama si tražila! Pošto me i dalje perfidno potcjenjuješ, tj. pokušavaš, a uz pomoć pojedinih medija koje objavljuju samo ono što ti kazeš, evo ti objašnjenja: prvo, ovo sa nalaženjem pres materijala, dobro znaš da samo ja mogu da smislim! – počeo je Lukas obraćanje Karleuši.

Ali nije su tu zaustavio.

– Drugo, da nešto znaš, kao što ne znaš, trebalo bi da imaš informaciju da u našem gradu postoji ustanova koja se zove narodna biblioteka (raspitaj se čemu služi) između ostalog tu je arhivirana sva štampa i ona je dostupna svakom članu biblioteke! E, vidiš, kada jednom nešto kažeš javno to je uvijek dostupno, a ti i tebi slični što po*erete pa pojedete, mislite da baš svi imaju kratko pamćenje i kratku pamet kao vi! Eto vidiš kako se ja svega sjetim, a to sve zato što sam od svakog od vas ponaosob pametniji bar po pet puta!

Tako da ako ćeš da j***š toga ko je ovo smislio, to ćeš teško ostvariti jer iza svega stojim ja glavom i bradom i javno! A tebi bi bolje bilo da umjesto da prijetiš da ćeš nekog je*ati, obratiš pažnju ko tebe j**e, da ne bi cijela zemlja poslije preživljala tvoje ‘moralne traume’. Rekao sam ti i upozorio te, ne glumite ovdje moraliste, ti pričaš nekome o moralu, ti pominješ kriminalce, sram te bilo! Hoćeš da napišem sa koliko si kriminalaca radila ono što prijetiš sada da ćeš ti nekom raditi! ‘Halo, pokrij se ušima i kada izgovaraš neka imena ustani mirno i stoj kao da slušaš himnu! Bijedo pokvarena, ti ćeš nekog da j***š! Pa moguće, jer tebe više nema ko… A sad ćeš da vidiš kako mene rade ko vola a oko tebe sve prijatelji… – napisao je Aca.

Koliko je folker bio bijesan pokazuje činjenica da se nit u nije zaustavio.

-Ako sam ja vo, onda gusko jedna, zatvori se u sobu i ne izlazi nigdje, i zaboravi i mene i Cecu, jer znaš i sama šta sve može da se desi ako me iznerviraš! Ovo je sve malo i ništa, toga si valjda svjesna! Ostavi me na miru, i ne miješaj Svetlanu u ovo! Žena nema sa ovim ništa! Dobro znaš kakav sam kad me naljute! A sada si me samo malo žacnula! Nemoj da me naljutiš, tjeraj se više u k***c, otkači se od mene, inače ti dobro biti neće! A meni možeš da pišeš šta hoćeš, sve što ti meni možeš da uradiš, manje svrbi nego ujed komarca! – napisao je Lukas u objavi na Instagramu, pa napravio lom na ovoj društvenoj mreži.

A kao odgovor Jelena Karleuša napisala je samo jednu rečenicu koja je zgrozila javnost.

– Overdose (predoziranje) će sve riješiti! – napisala je pjevačica, a mnogi su bili šokirani, s obzirom na to da nije bilo sumnje da je ova rečenica upućena Lukasu jer ga je Jelena danima indirektno optuživala da koristi nedozvoljene supstance,  piše Expresstabloid.

 

Izvor: expresstabloid.ba