Jahting prostitucija - Arapi su spremni da za samo jedno veče daju i do 35.000 evra

Jahting prostitucija - Arapi su spremni da za samo jedno veče daju i do 35.000 evra

Jahting prostitucija ponovo je u jeku sezone! Iako je crnogorsko primorje proteklih nekoliko godina tokom leta bilo stecište za dame koje se bave najstarijim zanatom, ove sezone situacija se promenila! Nezaobilazni deo turističke ponude Hrvatske tokom ove sezone je i elitna prostitucija na luksuznim jahtama, a kako prenose tamošnji mediji, najveća potražnja je, između ostalog, upravo za devojkama iz Srbije.

– Pojedina istraživanja u ovoj zemlji pokazala su da se najstarijim zanatom bavi više od 6.000 žena, među kojima je manji broj elitnih prostitutki. Svake godine veliki broj devojaka dolazi na Jadran upravo u potrazi za klijentima. Najveći interes vlada za Srpkinjama i Bosankama jer one svoja tela prodaju čak i za luksuzni nakit ili markiranu garderobu. Usluge se obavljaju na jahtama usidrenim na primorju, gde su neretko prisutni alkohol i velika količina droge – pišu hrvatski mediji.

Kako navode mediji, elitne prostitutke na ovaj način zarade basnoslovne cifre, o čemu svedoči i to što ove dame po nekoliko puta tokom letnje sezone avionom dolaze na hrvatsko more kako bi odradile posao, a uglavnom pod izgovorom da rade manekenske poslove.

– Isto tako i veliki broj elitnih prostitutki mahom odlaze da rade na jahtama u inostranstvu. Najveća zarada je tokom filmskog festivala u Kanu, a klijenti su uglavnom glumci i ljudi iz sveta filma. Prostitutke tako za noć sa poznatima mogu da zarade i do 3.500 evra – prenose mediji.

Podsetimo, pre dve godine zadarska policija uhapsila je četiri makroa, među kojima je i srpska državljanka. Oni su se teretili da su organizovali prostituciju na jahtama i u apartmanima na hrvatskom primorju, dok se Srpkinja sumnjičila i za pružanje seksualnih usluga.

Od svih klijenata najvelikodušniji su Arapi, koji su spremni da za noć poprilično odreše kesu.

– Arapi su spremni da za samo jedno veče daju i do 35.000 evra! Oni obožavaju jahte, a nakon završenog posla seks-radnicama ostave kovertu sa novcem u kojoj napišu „dar“. Seks sa njima uglavnom traje oko pet minuta, ali za to vreme devojke moraju da budu spremne na razne stvari koje obično uključuju teške perverzije – pišu mediji.


Izvor: Alo.rs