Iznenada preminuo čuveni pjevač Riki Lugonjić


Iznenada preminuo čuveni pjevač Riki Lugonjić

Čuveni pjevač i istaknuti estradni umjetnik Risto Riki Lugonjić preminuo je iznenada u 68. godini života, javljaju srpski mediji. Riki se povukao sa estrade prije nekoliko godina, ali iza sebe je ostavio nezaboravne hitove, ali i sina Igora, koji je krenuo njegovim stopama.

Rikijeva supruga nije mogla da sakrije tugu i suze. "Istina je, nažalost. Nije preminuo od korone, u obavezama smo", bilo je sve što je izgovorila njegova supruga kroz suze, prenosi Pink.

Riki će biti sahranjen sutra, a na vječni počinak će ga ispratiti prijatelji i članovi porodice. Lugonjić se prije više godina povukao u ilegalu i u vrijeme krize posvetio vođenju samoposluge i parfimerije u Beogradu. Bio je odbornik SNS-a u Grockoj od 2012. godine.

"Iz čista mira, ubacio sam se u politiku. Politika me uopšte ne zanima, ali me zanima kultura. Međutim, pošto se ništa ne može učiniti bez politike, morao sam među političare. Ubeđen sam da mogu mnogo toga da uradim i unapredim na polju kulture, i zato sam apstinirao od muzike",  rekao je Lugonjić jednom prilikom za portal Vesti.

Izvor: nezavisne.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks