Izmišljeno dugme za poziv partneru da vam se vodi ljubav

Izmišljeno dugme za poziv partneru da vam se vodi ljubav

Kickstarter, najveća svjetska platforma za kreativne projekte, lansirala je novi proizvod pod nazivom LoveSync, koji je u suštini dugme za seks koji možete pritisnuti da biste partneru dali do znanja da ste spremni i raspoloženi da vodite ljubav.

LoveSync namijenjen je ljudima koji žele seks sa svojim partnerima, ali im to ne žele reći, pa umjesto da kažu partnerki ili partneru svoje želje, oni će – stisnuti dugme.

Postoji dugme za svakog partnera s obje strane kreveta, pa kada osoba klikne svoju tipku, kojom poručuje da želi seks, moraće sačekati odgovor partnera kako bi saznala dijele li isto raspoloženje.

Iz Lovesynca kažu da se tako parovi neće morati nositi s pokušajima iniciranja seksa i odbijanjem, piše Tre Verge, prenosi Novi list.

Uređaj se može kupiti za 44 dolara, što je popust od 40 odsto u odnosu na redovnu cijenu, a isporuka kreće u kolovozu ove godine.

"U najmanju ruku, čestitam na pravljenju proizvoda koji će ovaj naš svijet učiniti još malo čudnijim i zabavnijim. To vredi nešto samo po sebi", prokomentarisao je jedan od kupaca.

 

Izvor: Novi list