Izdajnik druge optužuje za izdaju - Dodik je lično naredio krađu glasova na izborima za predsjednika RS

Izdajnik druge optužuje za izdaju - Dodik je lično naredio krađu glasova na izborima za predsjednika RS

1. Milorad Dodik tone sve dublje i dublje u kanalizaciju sopstvenog straha, paranoja i zla na koja je spreman, a koja uveliko čini.

2. Ko je on da najveći dio Naroda proglasi izdajnicima, iako je jedini pravi Veleizdajnik upravo Dodik, dugogodišnji saradnik Sigurnosno obavjšetajne službe Hrvatske.

3. Zajedno s Klanom Veljka Belivuka je preko Zvonimira Kresojevića SAO slao informacije, između ostalog, i o porodicama najviših funkcionera Srbije.

4. Sada taj izdajnički treš pokušava sve druge optužiti za izdaju, ne bi li pokušao spasiti svoju bijednu kožu.

5. Neće mu to uspjeti i zauvijek odlazi - na najneuređeniji i najotrovniji dio političke deponije. Gdje će ga odatle odvući u ovom trenutku nije toliko ni bitno, jer su to koraci koji tek slijede.

6. “Očekujem mnogo ljudi, sve one kojima je stalo da srpski narod odlučuje sam o sebi. Oni koji mogu da dođu, a neće, protiv su Republike Srpske”izjavio je Dodik koji je, očito, potpuno van sebe, prestravljen od suočavanja sa činjenicom da je lično naredio monstrozno masovnu krađu izbora 02.10. ove godine, na liniji za predsjednika RS, jer je teško poražen od Jelene Trivić

7. Samo na ovom nivou ukradeno je oko 60.000 glasova po direktnom naređenju Dodika i njegovih poltrona.

8. Koliko je Dodik dezorijentisan svjedoči i sljedeći podatak - Sekta kojoj je na čelu napravila je razrez prema kojem Gradski i opštinski odbori te organizovane zločinačke grupe moraju u Banjaluku dovesti 45.000 osoba.

9. Sam Dodik je ranije izjavio da na Mitingu Sekte očekuje 25.000 onih koji bi ga, pod moranje, trebali podržati.

Ako se njegova idiotska izjava o sektašima primijeni na ove brojeve, on već u svojim redovima računa na 20.000 izdajnika.

10. Dodik se vratio u Srednji vijek, njegov najmračniji dio, pa najavljuje da če na Mitingu Sekte “biti donijeti određeni stavovi, koji će biti smjernice za politiku u narednim godinama”, dodavši da će se raditi "na jačanju subjektiviteta Republike Srpske i vraćanju nadležnosti za izbore na entitetski nivo”.

"To znači da će izborni zakon RS dati pravo da Republika Srpska putem izborne komisije provodi lokalne, kao i izbore za Narodnu skupštinu i predsjednika RS, a ne CIK koji inače po Ustavu nema to pravo", naveo je Dodik.

11. CIK je dejtonska kategorija što je Dodiku odlično poznato, ali svjesno laže i priča koještarije kako bi pokušao baciti što više dimnih bombi među narod, zavaditi ga i fizički suprotstaviti. 

To je njegov konačni cilj ka kojem teži.

12. Iz njegovog kabineta naređeno je notornim bitangama Milanu Tegeltiji, Radovanu Kovačeviću i bijedniku najvećem od svih Saši Triviću da svugdje i na svakom mjestu huškaju na sukobe.

Upravo ova trojka poziva na sukobe, da će puškama braniti Dodika, ali, što je vrlo interesntno, sa naoružanim licima izaći i na granicu sa Srbijom.

13. Nije uopšte čudno da Srbiju jedan obavještajac SOA kao što je Dodik smatra neprijateljsom državom.

14. Što se tiče huškača na prolivanje krvi Trivića, Tegeltije i Kovačevića, nakon Dodikovog pada, njih prve treba procesuirati, kao i one koji pokušavaju na sve moguće načine da sukobe Narod koji više neće Dodika sa povećom grupom kriminalaca koji se nalaze oko njega.

15. Dodik će otići kao zadnji šljam, što i jeste, a njegovi pokušaji da se održi nasiljem i najtežim uvredama na račun Naroda su očekivani, odavno predvidivi i bez ikakve šanse za uspjeh.

16. Šljam je bio, Šljam je ostao, kao Šljam će i otići.

Piše: Slobodan Vasković
Izvor: slobodanvaskovic.blogspot.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter