Izdaja naroda! Navodni -zaštitnici- podržali navodnog -rušioca- BiH - Perfidna prevara (Foto/Video)

Izdaja naroda! Navodni -zaštitnici- podržali navodnog -rušioca- BiH - Perfidna prevara (Foto/Video)

IZDAJA – dali 2 glasa SDS-u umjesto PDP-u. Nevjerovatna izdaja dogodilo se juče u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Za sigurnog delegata bilo je neophodno 14 glasova, ukupno 28 za 2 opoziciona. Bio je javni dogovor da ću ja glasati za listu SDS-a, čiji Klub ima 13 glasova i sa mojim neophodnih 14, dok je ostalo troje poslanika Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića glasalo za listu PDP-a, čiji Klub ima 8 poslanika i sa naša 3 ukupno 11.

Nažalost Lista SDS-a dobila je 16 glasova, 2 više nego što treba, a lista PDP 11, sa tim da je jedan glas bio nevažeći jer je zaokružen PDP umjesto kvadrata, dok je Lista SDP-a imala 2 glasa, Hurtića i Duratovića. Uskoro će se saznati ali je vrlo vjerovatno da su dva poslanika SDP-a i jedan SDA glasali za SDS umjesto PDP i napravili nevažeći glas, kako bi Dodiku omogućili četvrtog poslanika.

Detaljnije u video prilogu..

 

Izvor: nebojsavukanovic.info

Sporni listić koji je odlučio delegata

Ovaj glasački listić, koji je proglašen nevažećim, na kome je neko umjesto kvadrata ispred stranke stavio „IKS“ preko naziva Partija demokratskog progresa, odlučio je ishod glasanja za delegate u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH.

Činjenica da je Nebojša Radmanović izabran za klana Kolegijuma u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH glasovima poslanika SDP-a i „osmorke“ najbolje pokazuje simbiozu i tajni dogovor Nikšića, Mijatovića i Dodika, a spinovanja javnosti neće im pomoći da prikriju tragove.

Izvor: nebojsavukanovic.info

Svi ćemo ispaštati zbog izdaje poslanika Kluba za državu

Nakon izdaje i glasanja za Dodika i SNSD, omogućili im 4 delegata u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, poslao sam jasnu poruku Klubu Pokreta za državu i Bošnjacima, koji će imati vremena da se naredne

 

Izvor: nebojsavukanovic.info

Žestok sukob sa Bošnjacima iz Pokreta za Dodika koji su prodali državu

Pogledajte žestok sukob sa Bošnjacima, poslanicima Kluba Pokreta za državu u Narodnoj skupštini Republike Srpske koji prijete tužbama, a koji su svojim glasanjem omogućili Dodiku i SNSD-u da ima 4 delegata u Domu naroda PS BiH

 

Izvor: nebojsavukanovic.info  

Nagodba ogoljena – glasovima SNSD-a Duratović iz DF-a izabran za potpredsjednika

Ne pada snijeg da prekrije brijeg već da svako pokaže svoj trag. Bilo je potrebno svega nekoliko sati da se pokaže kakva je nagodba pala između Dodika, Nikšića i Komšića. Potpredsjednik Demokratske fronte Mirsad Duratović, poslanik Kluba Pokreta za Dodika, alijas Pokreta za državu, izabran je za potpredsjednika Narodne skupštine Republike Srpske glasovima poslanika SNSD-a i režima, koji su burnim aplauzom pozdravili izbor Duratovića.

Sve je jasno, i nagodba je ogoljena, a ostaje da se vidi šta će sve dobiti Pokret za Dodika i da li će Hurtić ili neko dobiti ministarsku poziciju.

Protiv izbora Duratovića glasala su samo 4 poslanika iz Kluba za pravdu i red, ostatak opozicije je bio uzdržan a za Komšićevog potpredsjednika DF-a glasao je SNSD sa svojim prikolicama i Pokret za Dodika.

Za potpredsjednika su još izabrani i Petar Rankić, kadar Socijalističke partije Petra Đokića, te Anja Ljubojević iz SNSD-a, kao Hrvatica.

Piše-Autor: Nebojša Vukanović
Video: Nebojša Vukanović/youtube.com
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter