Ivan ima tri žene i djecu, svi žive zajedno: Međutim, kada se ugase svjetla nastaje veliki problem (Video)


Ivan ima tri žene i djecu, svi žive zajedno: Međutim, kada se ugase svjetla nastaje veliki problem (Video)

Natalija je rodila šestoro djece, a troje je rodila Ana. U jednom malom gradiću u Rusiji živi Ivan Sukhov sa svojom zakonskom suprugom Natalijom, međutim pored nje on je ima još dve žene i neće se zaustaviti. Sa svojom prvom zakonskom ženom je bio u braku bio 11 godina kada je rešio da život nastave u poligamskoj vezi.

Natalija, u početku nije bila za to, ali je kasnije popustila kada ju je ubedio da zaista želi da ima veliku porodicu. Njegova želja je da ima 50 dece, za sada ih ima devetoro i deseto je na putu.

Natalija je rodila šestoro dece, a troje je rodila Ana. Medina je tek od skora ušla u vezu sa Ivanom. Kaže da se zaljubila u Ivana kada je videla prilog o njemu na lokalnoj televiziji i odmah odlučila da će živeti s njim čak ako se njena porodica ne složi sa tim.

Ivan Sukhov je iz malog grada

Oni žive u stanu sa 3 spavaće sobe i Ivan svaku noć provodi sa drugom ženom, a ako ga neka naljuti, ne dolazi joj u sobu po mesec dana. Kaže da mu je želja da se preseli u veću kuću u predgrađu i da će dati sve od sebe da ima veliku porodicu. Njegov cilj je da ima 50. dece sa što više žena, a jedini uslovi za novu ženu su mu da bude visoka i mršava.

VIDEO:


Foto naslovna: Printscreen/youtube.com
Video: magazin.ba/youtube.com
Izvor: espreso.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks