Misteriozni sastanci: S kim se tajno sastaje Petar Đokić u Ljubljani i Sarajevu? Pismo uoči Kongresa (Foto)

Misteriozni sastanci: S kim se tajno sastaje Petar Đokić u Ljubljani i Sarajevu? Pismo uoči Kongresa (Foto)

Prenosim u cijelosti tekst i otvoreno pismo predsjedniku Socijalističke partije Petru Đokiću uoči Kongresa Socijalističke partije, koji se održava u Laktašima, a koje sam dobio od bivšeg razočaranog člana Partije pod naslovom „Lažni kongres lažnog predsjednika“

Današnja Socijalistička partija je istinski fenomen od Partije, s obzirom da niko od osnivača već odavno neće da ima nikakvu vezu sa fiktivnom kofer-partijom u vlasništvu Petra Đokića, navodi se u otvorenom pismu Socijalista Republike Srpske upućenom predsjedniku SP i ministru u Vladi RS Petru Đokiću uoči današnjeg kongresa SP koji se održava u Laktašima.

– Najavljuješ kongres Socijalističke partije, a mi te pitamo koji kongres, kada ti je sve u partiji fiktivno? Hoćeš li na Kongresu reći kojoj „bliskoj prijateljici“ si sada namijenio mjesto na kompenzacionoj listi, a kojima si sve obećao da ćeš to uraditi? Hoćeš li se na Kongresu obratiti na engleskom jeziku, koji si „studirao“ u Londonu, ili ćeš pričati na srpskom, iako si iz imena Socijalistička partija Republike Srpske izbrisao Republiku Srpsku? Za Socijaliste ćeš uvijek biti i ostati lažni predsjednik, sitni kompleksaš i lider u pokušaju koji posljednjih 20 godina živi u strahu i paranoji i koji je zbog paranoje i kompleksa, a uz pomoć „partnera“ uništio i privatizovao Socijalističku partiju Republike Srpske.

Prijetiš da ćeš „propjevati“ o svemu ako se ne obustave istrage oko tebe, a odavno si propjevao, samo niko te više ne uzima za ozbiljmo, osim istražnih organa kojima ćeš svakako odgovarati za kriminal. Svojim „partnerima“ kojima služiš za brisanje poda objasni s kim si se nedavno sastao u Twist tower-u u Sarajevu na 31. spratu i šta si pričao o njima i o Republici Srpskoj. Spomeni isto tako s kim si se nedavno sastao u Ljubljani i šta si radio. Ostaće sramota što smo dozvolili da sitni kriminalac poput tebe bude instaliran na čelo političke opcije koja je morala da živi u Republici Srpskoj, a ne da bude svedena na tebe i gomilu pijavica, parazita i kriminalaca kojima partija služi da se nakače na budžet i unište institucije.

Istorija će svakako pamtiti da je postojala Socijalistička partija Republike Srpske, a o tebi će trag ostati samo u sudskim i zatvorskim arhivama. Nama će ostati sramota što smo ti dozvolili da uništiš ono što su stvarali bolji od tebe i od nas – navodi se u pismu.

Bivši član SP-a.

Piše: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter