Ispovijest žigola, otkrio sve tajne posla: Oduzeo sam nevinost ženi (40), a evo sa kim je bilo najbolje! (Foto)


Ispovijest žigola, otkrio sve tajne posla: Oduzeo sam nevinost ženi (40), a evo sa kim je bilo najbolje! (Foto)

Žigolo otkrio detalje svog posla – kojih klijenata se najviše sjeća i po čemu, sa kim je se.s bio najbolji...

Ris Filips, momak iz Australije koji radi kao eskort, otvoreno je iznio sve tajne tog posla, govorio je o se.su sa jednim parom, igranju uloga tokom odnosa, kao i ženi kojoj je bio prvi.

On je priznao da se "emocije lako jave", posebno kada ima "hemije, prijatna je atmosfera i obje strane su pristale".

Ris je istakao da je uz ovaj posao otkrio privlačnost prema različitim tipovima žena, ali je otkrio i koje žene – i parovi – su se istakli, odnosno sa kojima mu je bilo najzanimljivije.

"Par me je angažovao da se ubacim u jednu ulogu za damu. Ja sam bio kolega njenog partnera kojeg je pozvao da se malo zabavimo. To je bilo veoma intenzivno i sjajno iskustvo za sve nas, i odmah su mi rekli da bi voljeli ponovo da me vide", priča ovaj žigolo.

Kako se ispostavilo, već na putu kući, Ris je shvatio da su ga prevarili i platili mu 20 odsto manje, a kada im je tražio novac (i dobio ga), rekli su da ga neće više zvati.

Još jedno od iskustava koje izdvaja i koje mu je "priraslo za srce" je ono sa ženom u četrdesetim godinama života, koja nikada ranije nije imala se.s.

"Sjedeli smo neko vrijeme i pričali o njenom životu, kako bih bolje razumio šta tačno želi od mene. Bilo mi je jasno da je moja uloga da ispunim njena očekivanja od prvog se..ualnog odnosa".

Ris kaže da mu je bilo jasno da "mora da ide polako", a dodaje i da su se nakon toga zajedno tuširali i grlili, te da je žena pod tušem zaplakala misleći da je sve gotovo. On ju je, kako kaže, u to razuvjerio riječima da "on ne ide nigde".

Foto naslovna: Instagram/Screenshot/Rhysensual
Izvor: mondo.rs/Infomedia Balkan

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter