Širi se krug osumnjičenih i privedenih za svirepo ubistvo porodice Đokić: Uhapšena još dva muškarca - Novi detalji

Širi se krug osumnjičenih i privedenih za svirepo ubistvo porodice Đokić: Uhapšena još dva muškarca - Novi detalji

Još dva muškarca uhapšena su zbog slučaja ubistva porodice Đokić iz okoline Aleksinca, prenose mediji. Prema navodima medija, oni su uhapšeni nakon saslušanja G.Dž. koji ih je povezao sa ubistvom.

Podsetimo, juče je uhapšen rođak ubijenih zbog osnovane sumnje da je učestvovao u likvidaciji oca, majke i ćerke Đokić.

U dvorištu porodične kuće pronađen je zakopan deo novca za koji policija sumnja da je ukraden iz automobila Đokića u noći ubistva.

Kako su mediji preneli, uhapšeni je živeo četiri kuće dalje od Đokića, dobro ih je poznavao, a čak je i redovno prao automobil Gorana Đokića pa je zato znao gde skriva novac.

Uhapšeni je, navode mediji, penzionisani vatrogasac.

Izvor: b92.net

"Klupko" se odmotava: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić - privedena i njegova supruga (Foto)

 G.Dž. rođak ubijene porodice Đokić koji je osumnjičen da je 26. septembra brutalno ubio celu porodice, sa Goranom, Gordanom i Lidijom bio je blizak.

U prilog tome govori i fotografija sa proslave rođendana G.Dž. unuke kojoj su prisustvovali.

Kako pričaju meštani Moravca, G.Dž. je bio izuzetno blizak sa Đokićima, a posebno bratom Goranom i u poslednje vreme su mnogo vremena provodili zajedno.

Kako se može videti i na fotografiji koju koja je nastala 2017. godine na rođendanskoj proslavi G.Dž. unuke, oni su bili vrlo bliski.

U prilog informaciji o njihovoj bliskosti ide i podatak da je osumnjičeni G.Dž. bio prijatelj na društvenoj mreži Fejsbuk upravo sa Lidijom za čije je brutalno ubistvo osumnjičen.

Osumnjičeni i žrtve su bili veoma bliski i znali su se celog života, a kako poznanici navode, nikada nisu imali međusobnih problema.

G.Dž. je živeo svega četiri kuće od porodice Đokić u selu Moravac.

Prema nezvaničnim informacijama, G.Dž. je često prao Goranova kola, pošto on nije imao poverenja u radnike perionice sve zbog sefova koje je držao u automobilu i tako je i znao gde Đokić krije novac.

Policija je oko 11 sati danas došla u kuću G.Dž. (59).

Dve policijske patrole i jedno civilno vozilo sa inspektorima kriminalističke policije, došle su u dom u Moravcu.

Policija pretražuje i voćnjak pored kuće, a nešto ranije policija je još jednom pretresla dvorište kuće G.Dž. sina gde je ranije, zakopano pronađeno više od 40.000 evra, koji su, kako se sumnja, kobne noći ukradeni od Gorana Đokića.

S.Dž. supruga G.Dž., koji je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu porodice Đokić, nakon pretresa dvorišta odvedena je policijskim kolima.

Supruga osumnjičenog za gnusan zločin, sa policajcima je bila u dvorištu dok su oni kopali oko voćki u potrazi za novim dokazima i oružjem kojim su ubijeni Đokići.

Za sada nije poznato da li je ona privedena na informativni razgovor ili je nešto drugo u pitanju.

Foto naslovna: Shutterstock/Milorad Milanković
Izvor: b92.net

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter