-Imam psihički poremećaj, nešto nedostaje u meni-: Robbie Williams iznenadio novim priznanjem! (Foto)


-Imam psihički poremećaj, nešto nedostaje u meni-: Robbie Williams iznenadio novim priznanjem! (Foto)

Robbie Williams priznao je u intervjuu za londonski “Radio 2” kako je uvjeren da ima psihički poremećaj, piše “Daily Mail”.

– Nešto definitivno nedostaje u meni. Ne znam da li je li to autizam ili Asperegerov sindrom, ali u nekom spektru jesam – rekao je Robbie.

Međutim, iako su mnogi ovo pripisali slavi, Williams kaže da bi taj problem imao i da nije slavan, već običan radnik.

– Teško je biti u mojoj glavi. Imam neke kompulzije, ovisnosti, rekao bih da je to duševna bolest. Svaki dan je drugačije, čak i ako radim iste stvari. Nekim danima jednostavno ne znam objasniti zašto ne mogu da ustnem iz kreveta – iskreno je priznao Robbie.

Kako je rekao, posljednjih nekoliko godina više cijeni život, naročito otkad su supruga Ayda Field i on dobili kćerkicu Theodoru i sina Charltona.

Britanska muzička zvijezda otkrio je i da ima svojevrsnu opsesiju u guglanju svog imena i traženja negativnih komentara o sebi.

– To je istovremeno prokletstvo i blagoslov, jer stalno čitam kako sam glup i ne znam da pjevam, ali to me tjera naprijed. Zbog toga sam danas čovjek kakav jesam – priznao je Robbie.

Robbie je i ranije u intervjuima govorio o svojim problemima s mentalnim zdravljem, govoreći kako “u glavi ima bolest koja će ga ubiti”.

 

Izvor: https://expresstabloid.ba/svijet/102362/imam-psihicki-poremecaj-