I lažni nestranački -procjenitelj- Dragan Salić prošao u Savjet MZ Nova Varoš na listi SNSD-a (Foto)


I lažni nestranački -procjenitelj- Dragan Salić prošao u Savjet MZ Nova Varoš na listi SNSD-a (Foto)

Izbori za Savjete mjesnih zajednica u Banjaluci pokazali su ponovo pravo lice i naličje režima, novi talas ucjena i pritiska na građane i radnike u administraciji, kupovina glasova sitnim poklonom namirnica, gala koncerima i žurkama, ali i zanimljive osobe na listi SNSD-a koje se u javnosti lažno pokušavaju predstavljati kao neki nezavisni i nestranački stručnjaci.

Jedan od njih je i Dragan Salić, lažni procjenitelj režima, osnivač i vlasnik Centra za vještačenje „Zenit“ iz Banjaluke koji je upetljan u brojne sumnjive poslove i koji  pokušao da obmane javnost lažnim procjenama vrijednosti zgrade „Grand trejd“ u Banjaluci. Kakva slučajnost!

Salić je lažnim vještačenjem i procjenom da je 100 miliona za zgradu „Grand trejd“ u centru Banjaluke pokušao da da alibi Miru Džakuli i Miletu Radišiću, te njihovim mentorima i pokroviteljima operacije pljačke države kumu Miloradu Dodiku i Draganu Čoviću, da je zgradurina od stakla ispod cijene, malte ne džaba, te da će država pogriješiti ako „na akciji“ ne kupi objekat „ispod cijene“!

Sada je jasno ko je Dragan Salić i pokazalo se tačnim ono što sam upozoravao, da Salić nije nikakav procjenitelj već licemjer i pijun vlasti zadužen za odrađivanje poslova kojima se pokušava dati privid legitimiteta pljački naroda i države.

Salić je bio na listi SNSD-a u Novoj Varoši sa poznatom aktivistkinjom Partije Anjom Ljubojević, i prošao je kao poslednji šesti na listi sa 361 glasom, i nije jedini koji se u javnosti lažno predstavlja kao „nezavisan i nestranački stručnjak i analitičar“, a u stvari su marionete u rukama režima!

Zbog političkog angažmana, koji je po mom mišljenju nespojiv sa njegovim radom i zanimanjem „nezavisnog procjenitelja“, nadležne institucije bi trebale preispitati rad njegovog lažnog Centra za procjenjivanje, oduzeti dozvole za rad i preispitati u kojim je predmetima, osim „Grand trejd“, zloupotrijebio položaj i napravio štetu lažnim vještačenjem i procjenama.

Piše: Nebojša Vukanović
Foto naslovna: ostranula.org
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter