Hurricane objavila novu pjesmu (Video)

Hurricane objavila novu pjesmu (Video)

Grupa Hurricane danas je predstavila pjesmu “Roll the Dice”. U pitanju je prvi od dva singla koji su Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić snimile krajem prošle godine u Los Anđelesu.

“Roll the Dice” potpisuje muzički producent Bryan Todd koji je nominovan za čuvenu nagradu Grammy i koji je kao producent i kompozitor radio i za Majli Sajrus i Keli Klarkson. Tekst pjesme napisao je Adis Memić, a singl je snimljen u čuvenom studiju Village u Holivudu u kom su snimale najveće svjetske zvijezde poput Lejdi Gage, Bijonse, Madone i čuvenih legendi Majkl Džeksona i Vitni Hjuston, piše Blic.

U situaciji kada se cijeli svijet bori protiv virusa covid 19, djevojke su odlučile da spot posvete svima koji su na prvoj liniji borbe – ljekarima, medicinskom osoblju, ali i svima onima koji omogućavaju da svi mi ostanemo kod kuće i da se borimo, ali i onima koji nisu uspjeli da se izbore s ciljem da nikada ne budu zaboravljeni. Pod parolom ostanite kod kuće, djevojke vam predstavljaju spot “Roll the Dice”.

VIDEO:


Izvor: blic.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks