Horoskop za 15. avgust

Horoskop za 15. avgust

Horoskop za 15. avgust: Bikovima pozitivan ishod, Rakovima podrška.

Lijepi trenuci rezervisani su za ovaj vikend, pa tako ove subote Mjesec prelazi u Raka i odmah potom ulazi u konjunkciju sa Venerom. Uran danas kreće retrogradno, a na koži Bikova to će biti najviše osjetno. Njih čeka neki pozitivan ishod na poslu ili u ličnom životu. Mjesec je u sekstilu sa Uranom te je dan prepun znakova koje ćete tokom dana lako prepoznavati i koji će vam biti vodilja za neke nedoumice koje imate već neko vrijeme.

Svako dobro vam želimo.

Ovan
POSAO: Optimizam u razmišljanju djeluje podsticajno i na vašu okolinu. Važno je da potencirate poslovni stil koji donosi najbolji odjek među saradnicima. Pravilna raspodjela interesa predstavlja suštinsko pitanje.
LJUBAV: U ljubavnom odnosu umijete da zadovoljite svoja očekivanja i potrebe. Svojom pojavom, načinom razmišljanja i ponašanja ostavljate veliki utisak na okolinu.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Bik
POSAO: Ništa nije toliko komplikovano da ne može da se poboljša ili unaprijedi. Važno je da sačuvate pozitivnu orijentaciju u razmišljanju i da prihvatite timski rad.
LJUBAV: Prolazite kroz neku osjetljiviju fazu emotivnog preispitivanja. Da bi nešto zaista zaživjelo u stvarnosti, morate imati dovoljno vjere i samopouzdanja pred bližom okolinom.
ZDRAVLJE: Problemi sa leđima.

Blizanci
POSAO: Potvrđuje se zlatno pravilo da je važnije znati i umjeti, nego imati. Pravilan način razmišljanja i sposobnost dobrog snalaženja u različitim situacijama donose uspješne rezultate.
LJUBAV: Vaši emotivni utisci i raspoloženje se mijenjaju u zvisnosti od društva u kome se nalazite. Željeli biste da produžite samo one prijatne momente koji imaju neku posebnu čar.
ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

Rak
POSAO: Ponekad logične pretpostavke ili zakonitosti u mišljenju nisu dovoljne da biste ostvarili sve svoje poslovne vizije. Faktor sreće ima presudno značenje na konačne rezultate.
LJUBAV: Nečije prisustvo i određeni događaji daju novi smisao u vašoj emotivnoj orijentaciji. Potrebna vam je nečija iskrena podrška. Zatražite je od prave osobe.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Lav
POSAO: Energičnost i visoki stepen samopouzdanja predstavljaju vaš zaštitini znak. Da biste ostvarili svoje namjere potrebno je da podstičete poslovne kontakte u različitim pravcima.
LJUBAV: Raduju vas neki novi susreti, posebno kada se nalazite u dobroj prilici da demonstrirate svoj šarm ili zavodničke sposobnosti. Osjećate novi emotivni uzlet.
ZDRAVLJE: Čuvajte se povrede.

Djevica
POSAO: Teorijske postavke ne moraju uvijek da se poklapaju sa praktičnim rezultatima. Situaciju na poslovnoj sceni treba posmatrati iz različitih uglova kako biste zaštitili svoju poziciju i interese.
LJUBAV: Osjećate potrebu da vas neko emotivno podrži i da se zatim povučete i svoj svet intime. Prijaće vam emotivni kontakt ili bliskost uz dragu osobu.
ZDRAVLJE: Prolazna napetost.

Vaga
POSAO: Rasplinuli ste se u različitim pravcima i očekujete pozitivne promjene u svom poslovnom okruženju. Potrebno je da se stvore bolji uslovi kako biste djelovali u skladu sa svojim planovima.
LJUBAV: Privlače vas novi emotivni kontakti i mogućnost da ostvarite neko zanimljivo iskustvo koje će vas posebno oraspoložiti. Novi izazov za vas ima i veliku draž.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Škorpija
POSAO: Ponekad treba promeniti tipičan obrazac poslovnog ponašanja i primijeniti novo pravilo. Sve se svodi na dobru procjenu uslova i mogućnosti koje imate.
LJUBAV: Ne skrivate svoje namjere i ljubavna očekivanja, ali ne zavisi sve od vaše volje. Postoji i duži ili teži put koji vodi do ljubavnog zadovoljstva. Nemojte odustajati.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Strijelac
POSAO: Novi poslovni izazovi djeluju kao dobar podsticaj, ali sve ima svoju granicu. Sklonost ka preterivanju može da vas udalji od nekih osnovnih poslovnih interesa.
LJUBAV: Osjećate pojačani unutrašnji nemir i najčešće reagujete na osnovu prvog emotivnog impulsa. Vaš utisak, raspoloženje ili odluka ne predstavlja dugoročno rješenje.
ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine.

Jarac
POSAO: Računate na varijantu da sve što uložite na poslovnom polju treba da vam se vrati uvećano. Svjesni ste svojih kvaliteta i želite da udovostručite rezultate na različitim nivoima.
LJUBAV: Emotivni sklad u odnosu sa voljenom osobom podstiče u vama novu energiju. Sve je ljepše kada razmjenjujete svoje misli i osjećanja.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

Vodolija
POSAO: Imate dovoljno energije i zagovarate ubrzani tempo poslovanja. Potrebno je da odredite svoje mjesto među saradnicima kako biste uspješno funkcionisali na više strana istovremeno.
LJUBAV: Emotivna radost koju osjećate, najavljuje nove događaje ili neke ljepše mogućnosti u odnosu sa osobom koja privlači vašu pažnju. Planirajte novi ljubavni susret.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Ribe
POSAO: Potrebno je da korigujete svoje zahtjeve u skladu sa zakonitostima ili promjenama koje postoje na poslovnoj sceni. Princip udruživanja donosi bolje mogućnosti. Razmislite o novom usklađivanju poslovnih interesa
LJUBAV: Pokušavate na bolji način da razumijete svog partnera, ali bez iskrenog dijaloga ne možete dobiti pravi odgovor. Sve se rješava u iskrenom razgovoru kroz odnos povjeravanja.
ZDRAVLJE: Uzimajte više tečnosti.

Izvor: srpskacafe.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks