Horor otkriven u bolnici: Lažirala trudnoću, ubila trudnu drugaricu i otela bebu (Foto)

Horor otkriven u bolnici: Lažirala trudnoću, ubila trudnu drugaricu i otela bebu (Foto)

Žena uhapšena kada se sa krvavom bebom pojavila u bolnici

Policija u Brazilu uhapsila je ženu (26) zbog sumnje da je ubila Flaviju Godinjo (24), trudnu učiteljicu koja je bila pred porođajem i prerezala joj stomak kako bi ukrala dete.

Učiteljica iz Kaneline, grada u brazilskoj državi Santa Katarina, pronađena je mrtva u ranim jutarnjim časovima 28. avgusta, samo nekoliko sati nakon što je prijavljen njen nestanak. Flavijino telo ležalo je kraj peći u jednoj napuštenoj zgradi, a stomak joj je bio rasporen.

Nesrećna žena je, pokazaće istraga, ušla u napuštenu zgradu na nagovor prijateljice koja je mesecima lažirala trudnoću pošto je početkom godine imala spontani pobačaj. Žena je Flaviji rekla da su joj drugarice organizovale žurku iznenađenja pre porođaja.

Učiteljica nije ni slutila da njena drugarica uopšte nije trudna i da želi da je ubije i raspori joj stomak kako bi uzela dete i tako sačuvala brak. Čim je ušla za njom u napuštenu podstanicu, drugarica ju je usmrtila udarajući je ciglom u glavu. Kada je pala mrtva, žena joj je rasporila stomak i ukrala dete.

Sa krvavim detetom utrčala u bolnicu

Stravičan slučaj je otkriven kada je žena, u pratnji supruga, uletela sa krvavom bebom u bolnicu tvrdeći da se porodila na ulici. Prilikom pregleda ustanovljeno je da žena nije imala porođaj, a na bebinom telu pronađene su duboke posekotine, koje navodna porodilja nije mogla da objasni, te su lekari pozvali policiju.

Čim su počeli sa ispitivanjem navodne porodillje bilo im je jasno da je ona povezana sa nestankom učiteljice. U jednom trenutku je potpuno hladno priznala šta je učinila i policiji otkrila gde se nalazi telo učiteljice.

Foto: Majka/Facebook

- Za 22 godine rada u policiji ovako nešto nisam video. Ona je sa takvom mirnoćom ispričala šta je učinila. Nije čak ni pitala da li je beba dobro - rekao je jedan od inspektora.

Osumnjičena je otkrila da je žrtvu poznavala od ranije, te da se od januara, kada je izgubila bebu, više puta srela sa Flavijom i da su stalno pričale o porođaju i bebama. Kako nikom nije otkrila da je imala pobačaj, žena je osmislila pakleni plan. Odlučila je učiteljicu ubije kad ova bude bila u poodmalkoj trudnoći i da joj "carskim rezom otme čedo".

Do izvršenja zločina, žena je sve vreme obmanjivala javnost da je trudna, govoreći da jedva čeka da se porodi. Ovo je učinila, kako je rekla, jer su se svi u porodici radovali prinovi. Za njen monstruozan plan izgleda nije znao ni njen suprug koji se sa njom pojavio u bolnici. U prilog tome da nije bio upoznat sa planom govori i činjenica da je spremio sobu za bebu i da se beskrajno radovao supruginom porođaju.

Međutim, i on je uhapšen jer je pokušao da otme dete dok je policija saslušavala njegovu ženu.

Srećom, osoblje Odeljenja neonatologije uspelo je da ga spreči u toj nameri.

Kako navode brazilski mediji, dečak je zadržan u bolnici kako bi mu bile sanirane povrede koje je zadobio prilikom prisilnog porođaja njegove majke. Takođe, navode i da se njegovo stanje stalno prati, s obzirom na to da je rođen mesec dana pre termina.

- Ovo je miran kraj, ovako nešto se nikad nije dogodilo u istoriji ovog regiona. Roditelji i suprug ubijene Flavije su neutešni. Ne mogu ni da vam dočaram horor koji smo zatekli u šupi gde smo i pronašli telo - rekao je inspektor Rebelo.

Flavija je sahranjena u subotu u rodnom mestu. Iza nje je ostao suprug i dvoje dece.

Piše: M.G.
Foto naslovna: kurir.rs
Izvor: telegraf.rs/alo.rs

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks