Hoće li Njemačka iznova uzrokovati svjetski kaos i ukopati poslušnike kao u II svjetskom ratu?


Hoće li Njemačka iznova uzrokovati svjetski kaos i ukopati poslušnike kao u II svjetskom ratu?

Njemačka je svjetska gospodarska sila i to je neupitno. U Njemačkoj živi vrijedan i poslušan narod, sposoban učiniti nemoguće. Nakon II svjetskog rata, radom i trudom su izvukli poniženu zemlju iz pepela. Nije čudo što je Amerika njemačkim stručnjacima i znanstvenicima oprostila kolaboracionizam s nacistima. Mnogi su svoj život završili radom za one koje su do jučer smatrali neprijateljem. Ništa nije slučajno. Znanje i sposobnost njemačkih stručnjaka su prevagnuli, a vješala su zamijenila radna mjesta i sloboda u SAD nakon II svjetskog rata.
Njemačka je nacističku avanturu platila skupo. Račun su joj ispostavili Anglosaksoni i Sovjeti. Sjetimo se samo Drezdena 13. veljače 1945. godine, kada je rat bio skoro gotov. Englezi i Amerikanci su na Drezden bacili 4000 tona bombi. Zrakoplovi su nosili bombe s eksplozivom i zapaljivom materijom. Prvo su rušili, a onda su spaljivali porušeno. Ljudi si gorjeli i gušili se, jer kisika nije bilo. Na desetine tisuća civila je spaljeno i ubijeno. Nekad industrijski i prometni centar, Drezden je preko noći postao groblje. Za ovaj zločin, zapadni zločinci nikada nisu odgovarali. Naprotiv, danas ovaj zločinački čin i dalje pokušavaju opravdati.

Zemlje koje su vjerovale i priključile se zločinačkoj nacističkoj ideologiji Njemačke, također su skupo platile svoju naivnost i povijesnu sljepoću. Ambicije lokalnih vođa su tada uništile budućnost naroda balkanskih država. Kolaboracionisti su iskoristili povijesne težnje naroda, te su ih emocijama ugurali u krvavi rat. I danas nedužni hrvatski, srpski, bošnjački i drugi narodi plaćaju ceh domaćih bolesno-ambicioznih petokolonaša koji su vjerovali u Hitlerovu svemoć. Gospodarski napredna, a ideološki mizerna, Njemačka je povukla mnoge u ponor – pogotovo narode balkanskih država.

Danas smo u sličnoj situaciji. Imamo gospodarski jaku Njemačku, koja je oružje zamijenila ekonomijom. Vrijedni njemački narod poslušno izvršava sve što od njega vlast traži. Plandemija je očiti primjer na kojem vidimo kako sve funkcionira. Uvode se teške mjere, neutemeljene u znanosti, a njemački narod šuti i trpi, kao i većina drugih naroda.

Kolega iz redakcije s prebivalištem u prekrasnom gradu Minhenu, objašnjava: “Nemojte se zavaravati. Bavarci samo šute i trpe. Ništa ne govore. Ako mislite da rado stavljaju masku na lice i sjede usamljeni u kući, varate se. Oni u sebi kuhaju. To je karakteristika jednog Bavarca. Međutim, ako im pukne film, bit će gore nego za vrijeme II svjetskog rata. Toga se strašno bojimo“.

Dok pišemo ovaj članak, njemačka vlada priprema nove liberticidne zakone glede cijepljenja. Raznoraznim retoričkim manipulacijama žele kontroverzno cijepljenje učiniti obveznim za sve, zaboravljajući da narod u sebi “kuha” i polako shvaća što se događa. To dokazuju medijski prikriveni prosvjedi i rad neovisnih stručnjaka, znanstvenika i pravnika.

Nove mjere svakodnevno uništavaju njemačka poduzeća, posebno ona mala koja gravitiraju oko jake njemačke industrije. Sve je manje Vater & Sohn GmbH poduzeća, koja će zamijeniti Amazon i Geizhals.

Amerikanizirana njemačka elita samouvjereno korača prema svom uništenju. Nekada im je njemačka marka bila oltar, sada im je euro. Glad za više novca i više profita ih je totalno oslijepila, a upravo je to glavna opasnost. Njemačka nije više ono što je bila prije – složna i jaka. Njemački radnici rade za 1300 € neto, dok samo malo stan i Minhenu košta 1000 € mjesečno. Nekada je njemački radnik za 2000 DEM mogao hraniti svoju obitelj, ići na odmor i graditi kuću u nekoj od balkanskih država. Danas to više ne može, iako poslije posla radi za 450 € dodatni posao.

Naše zemlje su korumpirane, ali korupcija postoji i u Njemačkoj. I tamo ministri rade s lažnim diplomama i prepisanim doktoratima. Bogati izbjegavaju plaćati porez krijući novac u susjednim poreznim oazama. Čak smo svjedočili kako njemački automobilski div priprema zavjeru protiv bosanskog uspješnog poduzeća Prevent – njihovog glavnog dobavljača. Taj isti automobilski div je uhvaćem u manipuliranju s CO2, a jedna osoba za koju se smatra da je snimala tajni razgovor u sjedištu njemačkog automobilskog diva je pronađena mrtva u svom automobilu.

Dobro pripazimo Deutsche bank, koja je već pred slomom i koja se nije oporavila od krize iz 2008. godine. Nekada su akcije ove banke vrijedile 93 €, a danas akcija vrijedi deset puta manje tj. 9,63 €. To je ona banka kojoj su američke banke uvalile toksične derivate u vrijednost od 30.000 milijardi dolara. Treba li dalje objašnjavati? Slom samo ove banke, koji ovisi o SAD, može biti okidač za europski kaos.

Sve ovo govori da smo blizu kraja jednog vremena, a dobro znamo što znači kraj u Njemačkoj. Agonija će možda na površinu izbaciti novog “Adolfa” koji će napraviti kaos. Ne samo u Njemačkoj nego u svijetu. Ne oružjem, nego gospodarstvom.

“Đenkin bioskop” iz filma Maratonci trče počasni krug, više nije jedini izvor informiranja. Danas imamo alternativne medije koji se trude razumjeti aktualnu situaciju i okupiti logične osobe, te ih pripremiti za neizvjesnu budućnost. Svi se trudimo prepoznati buduće domaće kolaboracioniste koji će nas možda uvući u novu povijesnu grešku. Arhive više nisu tajne, nego su javne i to je bitna prednost koju imamo u odnosu na njih.

Sličan problem muči i njemački narod kojem sigurno nije do sukoba. Kao što kolaboracionisti manipuliraju domaćim pukom, tako i njemački socio-patološki ideolozi, svjesno ili nesvjesno, pripremaju teren za buduće sukobe.

Razgovarajte, razmišljate i širite istinu temeljenu na logičnim zaključcima, a ne emocijama i manipulacijama psihički bolesnih manipulatora, kojih najviše ima u modernim i razvijenim zemaljama. Najgore zločine u povijesti nisu osmišljavali radnici i seljaci, nego obrazovani i inteligentni. Izmanipulirane mase su samo izvršvale ono što im je servirano bolesnim idologijama i strahom. Zapamtite dobro, u selu dominira moral, a u gradu nemoral.

Zato, pamet u glavu i ne dozvolite si da postanete izmanipulirana masa. Ugasite televizor, izbjegavaje čitati i pratiti medije i pojedince koje financiraju razni interesni i financijski lobiji. Razgovarajte s bližnjim i prijateljima – staloženo i argumentirano. Rijetki će vas razumijeti, ali većina sutra neće moći reći “nismo znali”.

Piše: Mislav P.
Izvor: logicno.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter