Hirurg Alek Račić - Šta nam se događa i gdje to živimo? (Video)


Hirurg Alek Račić - Šta nam se događa i gdje to živimo? (Video)

Gost Slavija info tv bio je doktor Alek Račić hirurg. U emisiji Intervju dr Račić osvrnuo se na nedavnu pandemiju koja nam se dogodila  ali i na stvari o kojima nije obaveštavana javnost u toku vanrednog stanja. Jedna od zanimljivosti koja je posebno zainteresovala javnost je povlačenje leka hlorokin iz apoteka, a za taj lek francuski lekari tvrde da pomaže pri ozdravljenju od virusa.

Po rečima dr Račića predsednik Belorusije je ispravno postupio što je zakonom zabranio virus ali je pogrešio što istinu o njemu nije izašao i odmah ispričao građanima.

Račić je čovek koji je dugi niz godina iskreno verovao u Aleksandra Vučića i prosto mu je neshvatljivo da je on danas ovakav čovek postao. Vučić će proći kao i Milo Đukanović ali za to su potrebne litije i po Srbiji. Danas je on taj koji je ponavljače i ološ izgurao u prvi plan i to ne može civilizovano da se reši nažalost dodaje Račić. Doktor se osvrnuo i na satanističke rituale koji su obavljani u Kliničkom centru Srbije od strane lekara ali i na epilog te afere. Preporučujemo svima ovu zanimljivu emisiju.

VIDEO:

 

Foto naslovna: pravda.rs/youtube.com
Video: Slavija info TV/youtube.com
Izvor: Slavija info TV

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks