Hercegovci ignorišu SNSD: Luka Petrović jedva okupio 10 ljudi

Hercegovci ignorišu SNSD: Luka Petrović jedva okupio 10 ljudi

Poniženje i gaženje starih i odanih članova SNSD vratiće se Luki i Miku u novembru kao bumerang, a debakl i tužni skup srbendi u Lastvi to jasno najavljuje.

Danima su lokalni čelnici SNSD-a u Lastvi pozivali Lastvane na sastanak i večeru sa Lukom Petrovićem kod domaćina Vesa Kosovića u selu Breštani, ali ako se po jutru dan poznaje SNSD bi u novembru mogao doživjeti pravi debakl.

Lokalni čelnici SNSD, Janković i Vučurević, uspjeli su nekako okupiti jedva 10-ak mještana, a bojkot je pokazao koliko je narod nezadovoljan radom lokalne vlasti koja za četiri godine nije ispunila nijedno obećanje niti je uradila nešto da poboljša život i zadrži narod u Lastvi.

Kako na svom blogu piše Nebojša Vukanović, Luka je sa sobom poveo kuma Mika i prikolicu Grubača, obećao da će pružiti 1,5 kilometra asfalta od Breštana prema Jazini, te u četiri oka posao nekim „opozicionarima“ kako bi ih preveo na svoju stranu, a nije svjestan da će ga upravo  papci skupo koštati.

Cijeli SNSD je, navodi Vukanović, taoc papaka i izdajnika, od Kovača do Slavkovih PDP uzdanica i junoša,  koji su nagrađeni poslovima i sinekurama za vjerolomstvo, dok su stari članovi i odani SNSD marginalizovani odbačeni na stranu.

Poniženje i gaženje starih i odanih članova SNSD, kao Dobru (Ćuku) 2012. godine, vratiće se Luki i Miku u novembru kao bumerang, a debakl i tužni skup srbendi u Lastvi to jasno najavljuje.

Izvor: rtvbn.com

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks