Hapšenja crnogorskih kadija, udbaša i mafijaša: Da li je Milo sledeći? Kada će ovo krenuti u RS i BiH?


Hapšenja crnogorskih kadija, udbaša i mafijaša: Da li je Milo sledeći? Kada će ovo krenuti u RS i BiH?

Nastavljaju se hapšenja čelnih ljudi i najbližih saradnika bivšeg čelnika crnogorskog režima Mila Đukanovića, oko koga se polako steže obruč i mnogi se pitaju da li je on sledeći. Nakon Vesne Medenice, danas je uhapšen i Milivoje Katnić, bivši glavni specijalni tužilac Crne Gore, perjanica Mila Đukanovića zadužen za amnestiju i prikrivanje kriminala političara na vlasti te pakovanje lažnih afera, poput državnog udara, progon i hapšnje Milovih političkih protivnika.

Pored Katnića uhapšen je i Zoran Lazović, zloglasni bivši pomoćnik direktora Policije Crne Gore i prvi operativac Službe, Agencije za nacionalnu bezbjednost Crne Gore, kako se sada zove crnogorska UDBA, a čiji je sin u bjekstvu zbog saradnje sa Mafijom. Katnić i Lazović uhapšeni su zbog zloupotrebe položaja i organizovaog kriminala, kao i ranije Vesna Medenica, a nakon saslušanja očekuje se da specijalni tužilac, po čijem su nalogu uhapšeni, zatraži od suda određivanje mjere pritvora.

Pravda je spora ali dostižna. Ne radujem se bilo čijem zlu ali svako treba da odgovara za zlodjela i zloupotrebe koje je počinio, kršenje ljudskih prava, služenje Mafiji, organizovanom kriminalu i korumpiranim političarima, a posebno se to odnosi na odmetnute čelnike pravosuđa i policije. Nova vlast u Crnoj Gori nije ispunila mnoga obećanja i očekivanja ali se hapse moćnici i bar malo zavodi pravda i red.

Sa velikom željom čekam dan kada će kod nas da dođe do pada režima, a da nam u ruke padnu žive korumpirane kadije, da polože račune narodu za služenje Mafiji, sve nepravde i smrt pravne države, jer je njihova odgovornost veća nego političara i mafijaša kojima služe.

Piše: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter