Nakon pokradenih izbora: Napadi na novinare, lažne optužbe za reketiranje i istup Milijane Buha (Foto/Video)


Nakon pokradenih izbora: Napadi na novinare, lažne optužbe za reketiranje i istup Milijane Buha (Foto/Video)

Da živimo u mafijaškom provizorijumu i totalitarnom sistemu, u kome vlada diktatura, u kome su napadima i progonu izloženi svi koji nisu pristalice vođe i dio klijentelističke mafijaške mreže i hobotnice režima, pokazuju i napadi na novinare i njihovu imovinu. Za sada nepoznata lica jutros su oštetila vozila glavnom uredniku uticajnog portala Buka Aleksandru Trifunoviću, te novinaru Blica Nikoli Morači.

Napad je došao samo dan nakon što su oni u javno kririkovali plan i najavu režima da će izmjenama Krivičnog zakona kriminalizivati klevetu, drakonskim kaznama i staljinističkim procesima progoniti neistomišljenike i kritičare. Da su čelnici režima amnestirani od odgovornosti i ne odgovaraju ni za kakve zloupotrebe govori brutalan i sraman napad Dodika na urednika portala Kapital Sinišu Vukelića, uvrede i neosnovane optužbe da nekog reketira jer piše istinu, između ostalog i o zloupotrebama njegove  „prve“ familije.

Mafija pokušava da medijski pripremi javnost, koristi ćutanje i prećutnu podršku stranaca i Delegacije Evropske Unije, pa u režimskim medijima gostuju plaćenici i sluge režima. Sinoć je sraman nastupe kao gost Centralnog dnevnika ATV-a imala Milijana Buha, nedostajni profesor Pravnog fakulteta i bivša članica Visokoj sudskog i tužilačkog savjeta BiH, poznata po skandalu i aferi sa bivšim predsjednikom Milanom Tegeltijom, i namještanju konkursa i posla za svoju sestru.

Milijana Buha, prije udaje Lepir, nekada je bila veliki kritičar režima i visoki funkcioner banjalučkog SDS-a i kandidat na izborima, ali je okrenula ćurak i stranu, i sada brani režim sramnim izjavama i nastupom, truje studente umjesto da je kao nedostojna procesuirana i kažnjena, udaljena sa fakulteta i uhapšena zbog korupcije i zloupotrebe položaja.

Mrkonjićki tajkun Mladen Milanović Kaja izjavio je za ATV da ga reketiram, očito nezadovoljan jer demaskiram njegove korupcionaške veze i poslove sa gradonačelnikom Banjaluke i vrhom režima. Zanimljivo da i on i Dodik one koji slobodno pišu nazivaju reketašima i ništa nije slučajno.

Zvao sam tajkuna Kaju i pisao poruke da kaže gdje sam ga i kako reketirao, te da odgovori o kriminalnim poslovima i vezama sa Draškom Stanivukovićem, ali se i dalje ne javljao. Ipak biće vremena da položi račune narodu, garantujem mu, i da se narodu vrati sve što je oteto, te demaskiraju lažni vjernici, podvižnici i patriote koji su bitange i multimilioneri od narodnih para.

Detaljnije u video prilogu…

 

Autor: Nebojša Vukanović
Video: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter