Grenel poručio Srbima: Svi znaju ko je Džo Bajden

Grenel poručio Srbima: Svi znaju ko je Džo Bajden

Ambasador Ričard Grenel, specijalni predstavnik predsjednika Donalda Trampa za KiM, i u nedelju se sastao s predstavnicima srpsko-američke zajednice. Ovoga puta Grenel je bio u Pitsburgu, gde je poručio da bi pobjeda Džoa Bajdena na izborima 3. novembra region Balkana vratila u status kvo.

Grenel je napomenuo da su svi svjesni ko je Džo Bajden, šta je na Balkanu učinio i koliko je ignorisao Srbe i Srbiju, rekli su Tanjugu predstavnici inicijative "Srbi za Trampa 2020" koja je organizovala taj skup u Pensilvaniji.

Ako bi se desilo da Bajden pobijedi, nikakvog napretka ne bi bilo, rekao je Grenel na skupu podrške Donaldu Trampu, na kome je bilo riječi o svemu onome sto je Tramp učinio i što još želi da postigne u Srbiji.

U ime inicijative na čijem čelu je profesorka Olga Ravasi, Grenela su na početku skupa predstavili Stefani Lalić Adams, ćerka Nika Lalića, jednog od heroja misije Halijard spasavanja američkih pilota u Drugom svetskom ratu, i advokat Peđa Filipović.

Grenel je, dodaju, nakon izlaganja imao priliku da razgovara s prisutnima i bio je vrlo raspoložen da odgovara na pitanja. Među prisutnima bili su i Mark Zatezalo, član parlamenta savezne države Virdžinije, i Valeri Gajdos, članica parlamenta savezne države Pensilvanije.

Ravasijeva je u subotu organizovala skupove podrške Trampu u Viskonsinu i Čikagu, a proteklog u Milvokiju. Grenel se u tom najvećem gradu Viskonsina sastao sa srpskom zajednicom i prisustvovao je liturgiji u Hramu Svetog Save.

Izvor: tanjug.rs/Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks