Gradske vlasti u Banja Luci ne poštuju Porodicu ni njihove sluge - Na sedam dana zatvoren restoran -Kaldrma 1929- (Foto)

Gradske vlasti u Banja Luci ne poštuju Porodicu ni njihove sluge - Na sedam dana zatvoren restoran -Kaldrma 1929- (Foto)

Prekršili radno vrijeme: “Kaldrma” zatvorena na 7 dana. Zbog prekoračenja radnog vremena, Кomunalna policija zatvorila je dva ugostiteljska objekta.

Riječ je o restoranu „Кaldrma 1929“ u Ulici Tržnička bb i “Кafana“ u Ulici Jovana Dučića.

Radno vrijeme prema odlukama Republičkog štaba za vanredne situacije je od 06.00 do ponoći, dok jedino noćni klubovi mogu da rade do 02.00 časa.

Pomenuti objekti su zatvoreni na sedam dana, a s obzirom da se radi o pravnim licima, kazna je 2.000 km za preduzeće, te 1.000 КM za odgovorno lice.

Podsjećamo, juče su na terenu bili i građevinski inspektori,koji su utvrdili da objekat „Кaldrma“ ne posjeduje upotrebnu dozvolu.

– Građevinski inspektor je izvršio inspekcijski nadzor i utvrdio da objekat ne posjeduje upotrebnu dozvolu. Investitor je upozoren da je prije puštanja objekta u rad dužan pribaviti upotrebnu dozvolu te je naloženo privabljanje iste – naveli su u inspekciji.

Kaldrma je sinoć bila puna funkcionera SNSD-a i njihovih koalicionih partnera.

Podsjećamo, ranije je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković rekao da taj restoran otvara direktor Prointera, koji se u javnosti dovodi u vezu sa Igorom Dodikom.

Foto naslovna: atvbl.com
Izvor: banjaluka-24.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter