Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić, pijan napao ženu u -Yu baru- u I. Sarajevu

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić, pijan napao ženu u -Yu baru- u I. Sarajevu

Čitaoci našeg portala javili su nam da je sinoć u Istočnom Sarajevu došlo do nemilih scena u Yu baru kada je gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić, u alkoholisanom stanju, fizički nasrnuo na svoju partnerku Biljanu S.

''Ćosić je poznat po tome da izgubi kontrolu i da je jako agresivan kada se napije. Sinoć, nakon proslave slave Grada Istočno Sarajevo, došao je pripit u YU bar sa svojom djevojkom Biljanom. U jednom momentu je počeo da je udara čak i glavom. Prisutni su skočili da je zaštite, ali je onda on nasrnuo i na njih'', ispričali su nam svjedoci događaja.

''Sreća pa su tu bili karatisti Papaz i Kenjić koji su držali razjarene goste YU bara na koje je Ćosić nasrtao, dok ga nisu bukvalno odnijeli kući. Zamislite da je nasrnuo na Gorana Šehovca, predsjednika BORS-a i odbornika SDS u gradskoj skupštini. koji je prvi skočio da zaštiti djevojku. Tu su bili i Dragan B., Nenad Ć. I Dragiša K. Kojim se Ćosić unosio u lice i govorio im: ''Jeb'o vas Darko Babalj! (poslanik SDS u NSRS i predsjednik Gradskog odbora SDS Istočno Sarajevo)''. Oni su bili prisebni i nisu reagovali '', pričaju svjedoci događaja.

Inače, Ćosićeva partnerka Biljana S. prvo je bila njegova sekretarica, a potom šefica kabineta.

''Stalno su se svađali na poslu, pa je zbog toga premjestio na mjesto izvršnog direktora za pravne poslove u Zavodu za udžbenike'', kažu naši sagovornici.

Izvor: rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter