Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović u akciji čišćenja više tona smeća (Foto)

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović u akciji čišćenja više tona smeća (Foto)

Juče je u Bijeljini održana akcija “Za čistiju i uređeniju Bijeljinu”, u okviru koje je za nekoliko sati uklonjeno preko dvije tone smeća, koje je završilo na regionalnoj deponiji.

Očišćen je putni pojas L33 u dužini od tri kilometra, od Agrotržnog centra prema Velikoj Obarskoj.

U akciji je učestvovao i gradonačelnik Ljubiša Petrović, zajedno sa djevojkom Jelenom, kao i članovima kabineta, ali i brojnom ekipom iz Gradske uprave.

Pored njih, u akciji su učestvovala Ekološka udruženja “Ada” i “Eko put”, zatim radnici “Кomunalca”, pripadnici Gorske službe spasavanja i drugi.

“Hvala odbornici u Skupštini grada, Ivani Stanišić koja je sa svojim saborcima iz Republičke stranke Srpske pomogla akciju, cijenim to, izdigli smo se iznad politike i zajedno smo jači!”, napisao je Ljubiša Petrović na Fejsbuku.

“Ovaj putni pravac će od sada biti pod video nadzorom, a ja molim sve ljude da zajedno uradimo sve što je u našoj moći da se nikada prema našem gradu, našoj životnoj sredini ne odnosimo tako da je uništavamo i prljamo, već da je čuvamo i da današnji rad ovih vrijednih ljudi ne bude uzaludan, već primjer za sve!”, dodao je Petrović.

Izvor: rtvbn.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter