Gorica Dodik u novoj akciji podrške ocu: -Riješio Milorad…-

Gorica Dodik u novoj akciji podrške ocu: -Riješio Milorad…-

Najnovija objava Gorice Dodik posvećena je nekom od brojnih poteza ili preciznije skandala u režiji prvog čovjeka SNSD-a

Kćerka predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika sve češće brani lik i djelo svoga oca, a najčešće putem Twittera. Većina objava odnosi se na pravdanje njegovih poteza, napade na neistomišljenike i kritičare njenog oca.

I najnovija objava Gorice Dodik posvećena je nekom od brojnih poteza ili preciznije skandala u režiji prvog čovjeka SNSD-a.

-Niko kao Milorad ne zna da ubaci rovca među ostrašćene kritičare, sada se polomiše da saznaju u kom grmu leži zec, što bi djeca rekla, RIJEŠIO, napisala je Gorica Dodik, prenosi Oslobodjenje.ba.

Nije precizirano o čemu je riječ, niti na šta je tačno Gorica misilila, no ono što je najaktuelnije u Dodikovom političkom djelovanju jesu odnosi sa Aleksandrom Vučićem sa kojim se sastao na početku sedmice dok srbijanski i bosanskohercegovački mediji bruje o napadima, rušenju i zahlađenim odnosima na ovoj relaciji.

Dodik je i jučer bio u žiži javnosti zbog novih/starih prijetnji Banjaluci i njenim građanima. Uzimanje 4 miliona KM građanima iz budžeta dočekano je kao realizacija prijetnje Milorada Dodika iz izborne noći da će se osvetiti Banjaluci i građanima koji nisu dali podršku njegovom kandidati za gradonačelnika.

Šta je Gorica imala na umu i šta je poenta ove poruke ostaje da se vidi jer kako to obično biva zec ne ostaje predugo u "grmu u kojem leži".

Izvor: slobodna-bosna.ba

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter