Fudbaler Aleksa Damjanac napadnut u restoranu - Muškarac potegao pištolj, dok je pored sedelo dete (Video)

Fudbaler Aleksa Damjanac napadnut u restoranu - Muškarac potegao pištolj, dok je pored sedelo dete (Video)

Otkriveno ko je bio u restoranu za vreme jezivog napada usred dana u centru Beograda.
 
Aleksa Damjanac (21), sin poznatog fudbalskog menadžera i bivšeg golmana Partizana Nikole Damjanca, mladić je sa snimka koji je napadnut usred restorana. Na njega je, dok je u restoranu u Karađorđevom parku ručao sa porodicom, krupan muškarac potegao pištolj i to dok je pored Alekse sedelo dete.

Aleksa Damjanac je fudbaler Teleoptika.

Otac Nikola Damjanac odmah je skočio da zaštiti sina koji je, čim je video pištolj, krenuo da beži i sapleo se na izlazu iz restorana. Na uznemirujućem snimku prvo se vidi kako dva muškarca i devojka prilaze stolu i preteći se okreću ka Aleksi.

Muškarac koji je prošao odjednom se vraća i udara Aleksu koji sedi sa porodicom. Potom udara i njegovog oca Nikolu koji je skočio da ga odbrani. Onda iz torbice vadi pištolj i repetira naočigled svih gostiju. Njegovi prijatelji tada prilaze i odvode ga iz objekta.

Kreće panika. Aleksa na koga je potegnut pištolj beži iz restorana toliko brzo da se na stepenicama sapliće i pada.

Inače, Aleksa je rođen 1998. godine, igra na poziciji štopera i potpisao je ugovor sa crno-belima na dve i po godine. Tako se vratio u klub gde je započeo karijeru i odmah je prosleđen u Teleoptik gde će imati priliku da igra i sakuplja minutažu.

Karijeru je inače počeo u Partizanu, ali je u Španiju otišao iz OFK Beograda.

VIDEO:


Izvor: Telegraf.rs