Fudbaler Duško Tošić - Brak okončan i prije Jeleninog skandala sa Vranješom


Fudbaler Duško Tošić - Brak okončan i prije Jeleninog skandala sa Vranješom

Brak poznatih supružnika i prije skandala Jelene Karleuše bio je u krizi jer joj je suprug bio nevjeran.

Duško Tošić je, po svemu sudeći, slab je na manekenke, starlete, pjevačice, a odnedavno i na žene lakog morala.

Kako “Kurir Stars” saznaje, još uvijek zvanični suprug pop dive Jelene Karleuše koristio je usluge jedne od prostitutki uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića. Prema riječima izvora, riječ je o jednoj atraktivnoj voditeljici koja je čak u više navrata intervjuisala Duškovu još zakonitu ženu. Za njihov odnos i saradnju možda se i ne bi saznalo da se novinarka nije hvalila snimcima i prepiskama sa fudbalerom kineskog Guangdžoua.

– Duško je tu voditeljicu iznajmio preko prijatelja koji lično poznaje Mihajla. To tako kod njega i funkcioniše. Ili direktno ili preko bliskog saradnika, koji uglavnom ima procenat ako je klijent poznat i dobro plaća. Tragovi i dokazi o tome ne postoje jer je diskrecija na najvišem mogućem nivou. Međutim, Duško i izoperisana voditeljica lijepo su se družili, a nakon upoznavanja nastavili su da se čuju i dopisuju, pa se ona sama pohvalila. Ta, nazovimo je novinarkom, sa Mihajlom radi posljednjih mjeseci i vrlo je angažovana. Njoj je paravan za prostituciju to što radi kao voditeljica. Vrlo je aktivna i uspjela je da zaradi stan na Novom Beogradu, ali i skupocijeni automobil – priča dobro obaviješten izvor.

On kaže da vjeruje u to kako Jelena zna da je njen muž bio u kombinaciji s Mihajlovom prostitutkom.

– Ne mogu da tvrdim, ali rekli su mi ljudi iz njihovog okruženja da Karleuša odlično zna sa kim joj se muž tajno viđa. Zbog toga što je koristio usluge te voditeljice, tada je nastao haos. Jelena nije mogla da vjeruje na šta je Duško spao i oko toga su se žestoko posvađali. Ipak, i poslije toga ona je na sve načine pokušavala da u javnosti sačuva privatnost, ali i sliku o tome da je u porodici sve u najboljem redu. Među njima već duže vreme ne funkcioniše, s tim što Duško svoju intimu čuva kao zmija noge – tvrdi on.

Sagovornik ističe i to da je voditeljica željela da ide u Kinu kod njega, ali je Duško iskulirao.

– Trudila se ona da ga zavede i da se on zaljubi u nju, ali on to nije želio. Bila mu je za zabavu i razonodu. Častio ju je novcem i poslije toga su ostali u komunikaciji, ali sa njegove strane na distanci. Slala mu je škakljive fotografije i, štaviše, pokušavala da ga utješi u trenucima kada su u javnosti odjeknule fotografije njegove žene sa Ognjenom Vranješom, ali on se tada nikome nije javljao – završava izvor blizak fudbaleru.


Izvor: Kurir.rs