Fudbaler BiH se -audijem- zabio u stub rasvjete, ostao haos na pumpi


Fudbaler BiH se -audijem- zabio u stub rasvjete, ostao haos na pumpi

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Darko Todorović nije ozbiljnije povrijeđen u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u subotu u 22.45 sati dogodila u Tuzli, u blizini benzinske pumpe “Gazprom”.

No, M. S., njegov suvozač iz automobila “audi 7”, zadržan je na daljem liječenju i ljekari intenzivno prate njegovo zdravstveno stanje.

U saobraćajnoj nesreći je, osim Todorovića, učestvovao i A. M. (23) iz Tuzle, vozač “opel astre”, kojem je, zajedno sa suvozačem A. S., ukazana pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla.

Ljekari se nisu izjasnili o stepenu zadobivenih povreda, međutim, Avaz saznaje da su svi povrijeđeni, izuzev M. S., koji je pušteni na kućno liječenje.

Službenici OKP PU Tuzla nastavljaju rad na dokumentiranju slučaja.

– Nakon kontakta s “opel astrom”, vozač automobila “audi 7” oborio je stub ulične rasvjete, dva saobraćajna znaka, tri jarbola i hidrant na benzinskoj pumpi – saznaje se u Policijskoj upravi MUP-a TK.

U Tuzli je sinoć padao snijeg i kolovoz je bio izuzetno klizav. Istragom če biti utvrđeno je li bilo oduzimanja prava prvenstva prolaza ili je neko od učesnika u udesu vozio prebrzo.

Izvor: avaz.ba

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks