Fenomenalni Zdravko Čolić: Čola čuva glas i podmlađuje se u komori (Foto)


Fenomenalni Zdravko Čolić: Čola čuva glas i podmlađuje se u komori (Foto)

Pevač Zdravko Čolić je već dugi niz godina na javnoj sceni, za njegov glas kao i mladolikost, pobrinula se, kako pišu domaći mediji - hiperbarična komora.

Čolić hiperbaričnu komoru posećuje da bi osvežio glasne žice i sačuvao pluća tokom pandemije koronavirusa, ali i zbog lepšeg tena.

Pevač je od svog lekara dobio uput za jednu državnu bolnicu u Beogradu, gde s vremena na vreme udiše čist kiseonik. Tamo je, kako kažu, rado viđen gost.

"Čola je fenomenalan. Nije bio skoro, ali sećam se kada je pre nekoliko meseci prvi put došao, svi smo bili oduševljeni. Došao je sa uputom svog izabranog lekara. Šalio se na svoj račun, a kroz smeh je i rekao kako udiše kiseonik da bi izgledao mlađe i da bi održavao glasne žice", rekao je jedan od zaposlenih.

Hiperbarična komora, kažu pomaže da ceo organizam bude vitalan, a pevaču očigledno izuzetno znači zbog posla kojim se bavi.

"Očekujemo ga opet jer je sjajan, kulturan i čovek iz naroda", izjavio je jedan od zaposlenih, koji je insistirao na anonimnosti.

Inače, u državnoj bolnici koju posećuje Zdravko Čolić, osim s uputom, kada je korišćenje hiperbarične komore besplatno, moguće je doći i platiti njegovu upotrebu.

Od zaposlenih se saznaje da se, cena po tretmanu kreće se od 9.000 do 10.000 dinara. Iz bolnice su nezvanično potvrdili da je Čola dolazio u ustanovu.

Foto naslovna: Printscreen/Prva Tv
Izvor: kurir.rs/b92.net

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter