Evo ko je monstrum i SNSD-ov fanatik iz Foče – ubio troje, silovao djevojčice… (Foto/Video)

Evo ko je monstrum i SNSD-ov fanatik iz Foče – ubio troje, silovao djevojčice… (Foto/Video)

Ni slutio nisam da ću sinoć u Kutima kod Foče u mraku nabasati na monstruma i ratnog zločinca, aktivistu vladajuće stranke i pristalicu Milorada Dodika, koji me je ometao i vrijeđao da sam izdajnik.

Radi se o izvjesnom Radomiru Kovaču zvanom Klanfa, koji je u Hagu osuđen na 20 godina robije zbog monstruoznih ratnih zločina, silovanja djevojčica, muslimanki iz Foče od svega 12 godina, držao ih u zatočeništvu, podvodio i prodavao kao roblje, a neke od žrtava, nažalost, se i dalje vode kao nestale.

Zbog ovih zločina Kovač je uhapšen 1999. godine, te je odveden u Hag gdje je priznao ratne zločine, a nakon izdržavanja 14 godina, ili dvije trećine zatvorske kazne u Norveškoj, pušten je kući u ljeto 2013. godine.

Kovač je učestvovao i u ubistvo porodice Klapuh, koju je 5 vojnika za novac prebacilo u Crnu Goru, potom ih strijeljali u gurnuli u provaliju, a zbog ovog ratnog zločina Klanfa i drugi su na potjernici.

Umjesto da časnim borcima i oficirima Vojske Republike Srpske, koji nisu krvarili ruke, vlasti daju posao i omoguće život dostojan čovjeka, oni su dali posao na Hidroelektrani Bistrica monstrumu koji je osramotio časnu uniformu srpskog borca, ostavio sramotu i biljeg na svima nama i generacijama, i još sebi daje za pravo da govori o patriotizmu i određuje ko je izdajnik a ko patriota.

Prezirem sve monstrume i zločince, bez obzira koje su nacije i kako se zovu, koji su se iživljavali na nejači, ubijali, mučili i silovali civile, i žao mi je svake nedužne žrtve, bilo da se radi o Srbima u Jošanici, Bradini, Skelanima, Čemernu, Kazanima, Sijekovcu, Bošnjacima u Srebrenici, Ahmićima, Foči ili Prijedoru, ili Hrvatima u Kijevu Dolu, Grabovici…

Tražiću prvom prilikom da Dejan Pavlović odgovori javnosti i položi račune kako je zaposlio ratnog zločinca, umjesto nekog od časnih vojnika Vojske Republike Srpske, te da se Kovač udalji sa posla koji je dobio bez konkursa kao nagradu za podršku SNSD-u. Detaljnije u video prilogu.

 

Bonus video: Incidenti sa ratnim zločincem Radomirom Kovačom zvanim Klanfa tokom snimanja priloga na gradilištu HE Bistrica…

 

Piše: Nebojša Vukanović
Video: Nebojša Vukanović/youtube.com
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter