Evo kako je bilo na Čolićevom koncertu u Herceg Novom (Video)

Evo kako je bilo na Čolićevom koncertu u Herceg Novom (Video)

Koncert Zdravka Čolića bio je motiv za dolazak na Praznik mimoze brojnim posjetiocima iz regiona, a organizatori procjenjuju da je na platou hotela "Igalo" više od 15 hiljada ljudi pjevalo poznate hitove.

"Svaka čast gradu, gradonačelniku i Turističkoj organizaciji, koji organizuju ovako dug Praznik. Nešto što traje 50 godina, mora biti kvalitetno", kazao je Zdravko Čolić.

Zdravko je poručio da je organizacija dobra i da tradicija Praznika mimoze potvrđuje uspjeh. Rekao je da mu je čast što je njegovim koncertom bilo planirano otvaranje 50. Praznika mimoze, čestitao jubilej novskom festivalu i poželio da se slavi još mnogo godina.

"Čast mi je što sam pozvan da pjevam. Prethodne sedmice je padala kiša, koja nam je pokvarila događaj, tako da je bolje što smo odložili, večeras je bilo lijepo vrijeme“, naveo je Čolić.

On je kazao da pripada Herceg Novom, za koji vezuje svoje prve profesionalne korake.

"Ovdje sam napravio neke svoje prve korake. Prvi honorar sam zaradio u Bijeloj, na jednom malom festivalu, kad sam bio gimnazijalac. Vezan sam za ovaj kraj i uvijek nosim lijepe uspomene“, rekao je Čolić.

Potpredsjednik Opštine Herceg Novi, Miloš Konjević, saopštio je da je u odličnoj atmosferi uživalo oko 15 hiljada ljudi.

Evo kako je bilo:

VIDEO:

VIDEO:

Izvor: Infomedia Balkan