Četvrti dan se nastavljaju protesti ispred Vlade Crne Gore: Narod ne želi povratak DPS-a i Mila Đukanovića (Video)

Četvrti dan se nastavljaju protesti ispred Vlade Crne Gore: Narod ne želi povratak DPS-a i Mila Đukanovića (Video)

Na protestima protiv Dritana i manjinske Vlade u Podgorici. I večeras su, četvrti dan za redom, ispred sjedišta Vlade Crne Gore u centru Podgorice organizovani protesti protiv namjere potpredsjednika Vlade i lidera URE Dritana Abazovića da sa svoja četiri poslanika u Skupštini Crne Gore sruši svoju Vladu, čiji je potpredsjednik, te premijera Zdravka Krivokapića.

Građani su ogorčeni jer smatraju da to predstavlja izdaju naroda i velike pobjede nad Milom Đukanovićem i DPS-om izvojevane 30. 8. 2020. godine, a na koju se čekalo punih 30 godina.

Građani su i večeras uzvikivali parole „izdaja, izdaja“ i „uzeo si pare Dritane“ aludirajući na špekulacije koje se sve češće čuju da se tajno susreo i dogovorio sa Milom Đukanovićem da njegov DPS podrži manjinsku Vladu. Takođe narod je razočaran činjenicom da uprkos najavama, velikim obećanjima i očekivanjima, Dritan Abazović nije uhapsio niti procesuirao nijednog krupnog političara niti funkcionera DPS-a i režima Mila Đukanovića, te da Vladu ruši nakon reformi i povećanja plata za 30%.

Ministar finansija Spajić smatra da je Dritan iznevjerio i izdao narod te da zabija nož u leđa u ključnom trenutku, uoči lokalnih izbora u glavnom gradu Podgorici, te kada građani počinju osjećati poboljšanje životnog standarda i reformi koje su preduzete.

 

Pogledajte video priloge iz Podgorice i poruke koje su građani iz svih krajeva Crne Gore uputili večeras sa protesta održanim ispred Vlade Crne Gore.

 

VIDEO:

 

Autor: Nebojša Vukanović
Video: Nebojša Vukanović/youtube.com
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter