Elmedin Konaković: Kad porastem biću Dodik (Foto/Video)


Elmedin Konaković: Kad porastem biću Dodik (Foto/Video)

Mnogo je nervozan Elmedin Konaković, ali i njegovi pobratimi iz „Trojke“ Nermin Nikšić, Forto i Kojović. To potvrđuje i sraman i nedopustiv verbalni napad na novinarku Hajat televizije, koji je za svaku osudu, i to zbog postavljenog pitanja na konferenciji za novinare, a koji pokazuje da iz sjemeništa Stranke demokratske akcije teško mogu da izniknu kadrovi Partije koji svojim ponašanjem i manirima odstupaju od ustaljenih „manira“ i radikalne politike.

 

Konaković bolje od Dodika brani kuma Mileta Radišića i kupovinu njegove zgrade od 100 miliona maraka, koju promoviše kao da je poklon a ne najveća pljačka građana i naroda koji nametima puni budžet kojim se razbacuju. Njegovo, i ponašanje Nikšića i lidera Dodikove i Čovićeve „Trojke“ je za svaku osudu, posebno napadi na novinare.

Ništa bolji nisu Bećirević i Komšić, koji misle da su pametni ako su otišli u Kijev da podrže Zelenskog, još sa grbom Armije BiH na majici, što je klasična provokacija koja  pokazuju da ni za jotu nisu drugačiji od Dodika, njegovog populizma i lažnog patriotizma, samo u drugom pakovanju i rukavicama. Ako se Sarajlije budu ove zime smrzavale jer su Rusi zavrnuli ventile, traže da se naplate dugovanja, nemoj da mi se ko požalio, i neka prvo odu kod Bećirevića i Komšića da se ugriju pa onda kukaju.

Mudri i odgovorni se ne bi svrstavali na bilo čiju stranu u ovom sukobu, apelovali bi da se rat i stradanje prekine, a posebno ne bi provocirali Srbe i Hrabre ratnim grbovima Armije BiH, jer se treba zapitati kakva bi bila njihova reakcija da neko iz Republike Srpske ode u Moskvu sa grbom i amblemina Vojske Republike Srpske?

Koliko sam zabranjen na RTRS i režimskim medijima govori činjenica da su me potpuno ignorisali da sam prisustvovao sastanku, pa sam postao alijas „onaj čije se ime ne spominje“ što je dobar pokazatelj jer ovakvo ignorisanje pokazuje koliko se plaše. Tako je i sa snimljenim kratkim razgovorom sa predsjednikom SDS-a Milanom Miličevićem, pred početak konferencije za novinare, da ne govorimo odmah koje su mjere dok Stevandić ne odgovori na zahtjev za održavanje Posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske..

Detaljnije u video prilogu….

 

Autor: Nebojša Vukanović
Video: Hayat Media BiH/Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter