Ekskluzivno! Ovo je luksuzni restoran supruge Nedeljka Eleka na najatraktivnijoj lokaciji u Beogradu (Video)


Ekskluzivno! Ovo je luksuzni restoran supruge Nedeljka Eleka na najatraktivnijoj lokaciji u Beogradu (Video)

Bežanijska kosa na Novom Beogradu, uz Dedinje, jedan je od najljepših, najatraktivnijih ali i najskupljih dijelova i lokacija u Beogradu, gdje žive sportisti, pjevači, političari. Neposredno ispred vila i na obodu parka, na najljepšem dijelu Bježanijske kose, sa kojeg se pruža predivan pogled na cijeli Beograd, otvoren je novi i luksuzni restoran „Papas terasa“ u prevodu Tatina terasa.

Formalni vlasnik restorana je Marija Elek, supruga Nedeljka Eleka, prvog čovjeka i predsjednika Nadzornog odbora Olimpijskog centra Jahorina. Elek je blizak prijatelj Igora Dodika i njegovog tate Milorada, a po kome je „Tatina terasa“ dobila ime, ko su skriveni vlasnici ostaje samo da se nagađa.

Olimpijski centar Jahorina je mlin u kome je samljeveno desetine miliona maraka, od 100 miliona koliko su se zadužili prodajom obveznica za koje je garant Republika Srpska. Na planini se vrti ogroman novac, a samo prebacivanje 600 metara gondole sa paljanske na trnovsku stranu Jahorine plaćeno je 30-ak miliona maraka, dok je realna cijena bila oko milion maraka, pa su razmjere pljačke javnog novca svima jasne.

Jahorina radi a Beograd i Bežanijska kosa se grade. U veliki restoran „Papas terasa“ na atraktivnoj lokaciji uloženo je sigurno nekoliko miliona evra, ugrađeni su najkvalitetniji i najskuplji materijali, i pravo je mjesto za odmor, relaksaciju i uživanje naše vlastele.

Ovo naravno nije jedino mjesto i nekretnina u Srbiji i regionu iza koje stoji kapital domaćih političara i tajkuna, a uskoro ću objaviti i neke nekretnine sa crnogorskog primorja, naših direktora i podvižnika.

Pogledajte video prilog i restoran Eleka „Papas terasa“ Eleka u Beogradu.

 

Pogledajte emisiju na Televiziji K3 u kojoj smo bili gosti Nedeljko Elek, Cicko Bjelica i ja, i u kojoj sam govorio argumentima i dokumentima o pljački na Jahorini…


 

Piše: Nebojša Vukanović
Video: Nebojša Vukanović/youtube.com
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter