Ekskluzivno! Još ima nade za nas! Akademik Slobodan Komazec nudi ekonomska rješenja (Video)

Ekskluzivno! Još ima nade za nas! Akademik Slobodan Komazec nudi ekonomska rješenja (Video)

Ima nade! Ima rješenja! Ali da li je narod spreman za njih, da li je dotakao dno ili će još tonuti u bijedu i beznađe? Ima li uopšte elite u balkanskim društvima, koja bi mogla i trebala svako rješenje sprovesti u djelo? U ovom slučaju, u ovoj vijesti www.infomediabalkan.com se govori o Srbiji ali se ovaj model može primijeniti i u drugim balkanskim državama. 

“Nejveći srpski makroekonomista i monetarni stručnjak prof. dr SLOBODAN KOMAZEC odabrao je Pokret Svetlo kao jedinu snagu koja se istinski bori za spas Srbije i ponudio im svoj program za izlaz iz ove katastrofalne ekonomske i socijalne situacije.  

Ovo nema niko i ova izuzetna i kapitalna ekonomska i finansijska  rešenja su ogroman doprinos za narod Srbije i razvoj srpske privrede, naglasio je Branko Dragaš, a prof. Komazec je istakao da on nije slučajno izabrao Pokret Svetlo i da će sva ova rešenja staviti u njihovu funkciju, da mu je cilj da povrati SDK kao najsavršeniju finansijsku instituciju, koja će u današnjim, modernim uslovima funkcionisati preko blokčejn tehnologije i Kripto države Srbije, gde će narod imati potpunu kontrolu nad svim državnim funkcijama i sredstvima. Kaže se u najavi ekskluzivnog istorijskog intervjua akademika Komazeca.

VIDEO:

 

Više o Kripto državi Srbija možete da saznate na: http://www.pokretisvetlo.com/kripto-d...

Foto naslovna:  Prt  Sc/Slobodan Komazec-Branko Dragaš
Video: TV Svetlo/youtube.com 
Izvor: Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks