Egzit u petak pušta u prodaju prve ulaznice


Egzit u petak pušta u prodaju prve ulaznice

Egzit slavi jubilarno 20 izdanje od 9. do 12. jula, a prodaja prvih ulaznica počinje u petak 22. novembra tačno u podne.

Nakon rasprodatog No Sleep Festivala, kojim je najavljena velika proslava 20 godina Egzita, publika iz celog sveta sa nestrpljenjem očekuje da obezbijedi ulazak na jedan od najvećih festivala u Evropi.

Kako iz organizacije tvrde očekuje se da prva serija karata za četvorodnevno slavlje ode u rekordnom roku.

U petak će fanovi iz cijelog svijeta moći da svoju ulaznicu kupe onlajn, putem Egzitovog zvaničnog sajta, dok se i ove godine očekuju redovi od ranog jutra ispred prodajnih mjesta širom Srbije. Tog dana će ulaznice biti i najpovoljnije – po poklon cijeni od 5.990 dinara.

Egzit festival će od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi proslaviti 20 godina svog postojanja, a na preko 40 bina i zona okupiće neke od najznačajnijih muzičkih zvijezda današnjice, ali i nekoliko odabranih izvođača iz prethodne dvije decenije, čiji su nastupi zauvijek postali nerazdvojan dio istorije festivala.

Prvi izvođači za Egzit, ali i za ostale festivale u organizaciji Egzit tima, kao što su Sea Star u Umagu, Revolution u Temišvaru i Sea Dance u Budvi, biće objavljeni uskoro.

Izvor: Tanjug

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks