Edita progovorila o teškom periodu: Godinu dana nisam imala od čega da živim


Edita progovorila o teškom periodu: Godinu dana nisam imala od čega da živim

Pjevačica Edita Aradinović progovorila je o napuštanju grupe "Ministarke", što je prije nekoliko godina izazvalo veliku pažnju javnosti.

Edita je priznala da su njen odlazak iz benda pratile brojne turbulencije, kao i da nakon toga nije imala novčane prihode.

– Bilo je uzbuđujuće i turbulentno. Odrasla sam sa njima. Tih pet godina bila sam na točkovima. Non stop smo putovali, bili smo porodica. Nije postojala sujeta, zato što je tu svako znao šta radi. Ja sam tu imala potpisan ugovor, oni nisu. Nije bio problem toliko u nama koliko su se neke druge stvari mimo našeg odnosa poremetile i onda su automatski počele da utiču na nas kao tim. Svi smo počeli da ispoljavamo nezadovoljstvo. Bilo je ili da krenem sve ispočetka ili da nastavim da se gušim u sopstvenom mulju. Da sam bila starija, mudrija, pametnija, možda bih ostala i izborila se na neki drugi način. Nisam bila pitana i to me je nerviralo, a nisam smjela da kažem – ispričala je Edita za “Kurir“, pa nastavila:

– Ja nisam dobila otkaz, ja sam samoinicijativno otišla. Nisam imala plan, otišla sam i narednih godinu dana nisam imala od čega da živim. Odlazak je bio turbulentan, kao i sama moja ličnost. Sve je bilo toksično.

Kako je otkrila, nakon toga joj je najviše pomogao Aco Pejović, sa kojim je snimila duet “Blud i nemoral”, koji je postao veliki hit.

– On me je spasio, jer sam ga srela na jednoj žurci i pitao me: ‘Kako ide mala, je l’ se ti snalaziš?’. Ja sam mu rekla: ‘Ma dobro, ide super’, a ništa nisam imala u planu da snimam. On je rekao: ‘Hajde, hoćemo neki duet?’ – otkrila je Edita i dodala:

– Pitao me da li imam pjesmu, rekla sam da imam, a nisam je imala. Hvala mu na svemu. Mnogo ga volim – ispričala je ona.

Izvor: kurir.rs/Infomedia Balkan

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter