Drugi put u tri godine osvojio četiri miliona dolara na lutriji


Drugi put u tri godine osvojio četiri miliona dolara na lutriji

"Srećku sam sastrugao kovanicom koju mi je dao tata prije desetak godina. Prije godinu dana sam je izgubio, ali uspio sam da je pronađem u kući. Možda je to moj srećni novčić"

Šta učiniti kada osvojite na lutriji četiri miliona dolara? Amerikanac Mark Klark zna odgovor - kupite novu srećku i osvojite još četiri miliona dolara.

"Kada igrate lutriju ni ne mislite da ćete u nekom trenutku osvojiti višemilionski iznos, a definitivno ne pomišljate na to da će vam se posrećiti dvaput", kazao je Mark Klark iz Saut Rokvuda u američkoj državi Mičigen, nakon zadnjeg dobitka u junu, i dodao da mu je teško da uopšte riječima izrazi kako se osjeća.

Klark je pedesetogodišnjak, a sreća ga je 'pogledala' prvi put prije tri godine, piše CNN.

U to vrijeme je radio na benzinskoj pumpi u Hadsonu u Mičigenu. Kupio je srećku i sastrugao barkod. Tamo je pisalo da se obrati službenici na prodajnom mjestu, što je i učinio.

"Dok smo razgovarali, ona je sastrugala ostatak srećke, a potom me šokirano pogledala i kazala: Mark, upravo si osvojio četiri miliona dolara", ispričao je.

Otišao je do roditelja da bi s njima podijelio srećnu vijest, a ubrzo potom se penzionisao, prenosi agencija Hina.

Nedavno je penzioner Klark ponovo odlučio da kupi instant lutriju. Sastrugao, javio se na šalter i... ponovo šok - nova četiri miliona dolara.

"Srećku sam sastrugao kovanicom koju mi je dao tata prije desetak godina. Prije godinu dana sam je izgubio, ali uspio sam da je pronađem u kući. Možda je to moj srećni novčić", rekao je za časopis Michigan Lottery.

Klark kaže da će se vratiti mirnom načinu života kakav je vodio i do sada.

"Penzija i pecanje, to je to. Mnogo lijepog vremena koje ću i dalje provoditi sa sinom i porodicom. Na pecanje odlazim s ocem. To nam je obojici drag hobi", rekao je dvostruki dobitnik svote od 8 miliona dolara.

Izvor: CCN/hina.hr/Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks