Dosije: Sve što Dodik nije –znao- o Nešiću - Ne govori istinu, podržavao ga je 4 g. (Foto/Dok.)

Dosije: Sve što Dodik nije –znao- o Nešiću - Ne govori istinu, podržavao ga je 4 g. (Foto/Dok.)

Dosje/Sve što Dodik nije “znao” o Nešiću: Dodik ne govori istinu kada tvrdi da je tek “prije desetak dana saznao da je Nešić reketaš”, iako njegove pljačke podržava već četiri godine

Milorad Dodik izjavio je da je “prije desetak dana” saznao da je “Nenad Nešić reketaš”, kao i da njegova firma “Legend” služi “za iznude i teške kriminalne radnje”. Dodik je zaista “neupućen” i svi oko njega ga “lažu”, jer, zaboga, tek je prije desetak dana “saznao” ono što se već četiri godine zna - Da je Nešić opljačkao desetine miliona KM, služeći se iznudama, o čemu postoje brojna svjedočenja u MUP RS.

Dodik je neviđeni licemjer koji sada pokušava da se “opere”, jer je Nešić pod njegovim patronatom izvršio bezbrojne pljačke kojih se lider SNSD-a “sjetio” tek kada ga je Sociopata, Ganster i Nasilnik Nešić počeo, u kontinuitetu, javno šamarati, pri tom odvodeći svoj DNS iz Režimske koalicije.

Dodik je, 18.10., optužio donedavnog direktora javnog preduzeća „Putevi RS“ Nenada Nešića za reketiranje, iznudu, kriminal i korupciju, dodavši da nadležne bezbjednosne agencije treba da reaguju.

„Oni su smatrali da su dovoljno jaki, da mogu raditi šta hoće. Došle su do nas informacije o bahatosti, samo jedno preduzeće je moglo raditi putarske poslove. Reket je bio i po 200.000 KM (oko 100 hiljada evra). Nadležni organi će to ispitati. Ne može se niko ponašati tako raskalašeno“, kazao je lider SNSD-a. Dodik je rekao da je rukovodstvo DNS prema Nešiću trebalo preduzeti mjere još kad je na privatnoj zabavi šutao novac, ali da to nisu uradili.

VIDEO:


“Zaboravio” je reći da je on naložio MUP RS da lažira istragu oko toga.

„Kad smo nedavno Nešiću rekli da ne može tako, da ne može samo jedna firma dobijati sve poslove, da nema reketiranja, on je rekao da je bolestan i da svakako ne može više raditi direktorski posao. Rekao je da je bolestan, a onda počeo napadati SNSD i javno nas optuživati za ovo ili ono“, kazao je Dodik, najavljujući tako direktan i brutalan obračun sa Nešićem.

U nastavku samo dio tekstova koji sam objavio o teškom kriminalnim radnjama Nenada Nešića, za koje je Licemjer Dodik “saznao” tek prije “desetak dana”.

Ravno do Dna: Nešić, pod Dodikovim patronatom, krenuo u izgradnju apartamana vrijednih 30 miliona KM otetih od građana; Dodik posmjenjivao sve SNSD-ove kadrove u Istočnom Sarajevu kako bi javno pokazao da štiti Nešića i minimizira “Kuruzara” Ćosića; Piroman Nešić ravna ski staze, kako bi poravnao milione (07.08.2020.)

https://infomediabalkan.com/nenad-nesic-pod-dodikovim-patronatom-gradi-apartmane-vrijedne-30-miliona-km-foto

Nešić umjesto Mlađena Božovića, koji je punac njegovog brata, predložio Miloša Lučića, brata svog kuma, na poziciju Ministra za ljudska prava i izbjeglice u Savjetu ministara BiH (30.04.2020.)

http://slobodanvaskovic.blogspot.com/2020/04/nesic-umjesto-mlaena-bozovica-koji-je.html

Nešić so iz Egipta plaćao 63 KM/t, a ucijenjenim putarima RS prodavao po cijeni od 170 KM/t; Ukupna Nešićeva nelegalna zarada od 2,5 do 4 miliona KM (21.12.2016.)

http://slobodanvaskovic.blogspot.com/search q=Ne%C5%A1i%C4%87+so+iz+Egipta+pla%C4%87ao+63+KM%2Ft%2C+a+ucijenjenim+putarima+RS+prodavao+po+cijeni+od+170+KM%2Ft%3B+Ukupna+Ne%C5%A1i%C4%87eva+nelegalna+zarada+od+2%2C5+do+4+miliona+KM+%2821.12.2016.%29

Dvostruko pljačkanje: Nešićeve privatne firme ne prijavljuju radnike, ne izdaju fiskalne račune, prodaju robu kojoj je istekao rok trajanja…, dok on pljačka JP “Putevi RS” (03.10.2019.)

http://slobodanvaskovic.blogspot.com/search?q=Dvostruko+plja%C4%8Dkanje%3A+Ne%C5%A1i%C4%87eve+privatne+firme+ne+prijavljuju+radnike%2C+ne+izdaju+fiskalne+ra%C4%8Dune%2C+prodaju+robu+kojoj+je+istekao+rok+trajanja%E2%80%A6%2C+dok+on+plja%C4%8Dka+JP+%E2%80%9CPutevi+RS%E2%80%9D+%2803.10.2019.%29

Dosje: Nešić od robijanja u Srbiji dogurao do poslanika DNS-a u parlamenu BiH, direktora "Puteva" RS i šutera gomile novčanica (29.09.2019.)

- http://slobodanvaskovic.blogspot.com/2019/09/dosje-nesic-od-robijanja-u-srbiji.html

Piše: Slobodan Vasković
Video: Nebojša Vukanović/youtube.com
Izvor: http://slobodanvaskovic.blogspot.com/

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks