Đorđević objavio spisak – povratak Miloša Teodosića

Đorđević objavio spisak – povratak Miloša Teodosića

Selektor muške seniorske reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević objavio je spisak reprezentativnih kandidata za predstojeće mečeve šestog "prozora" kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2019. u Kini protiv Estonije i Izraela.

Nacionalni tim će se okupiti u ponedeljak, 18. februara 2019. u beogradskom hotelu "Kraun plaza" i održaće tri treninga do polaska na put u Estoniju, koji je zakazan za 20. februar.

Najznačajnija promena u odnosu na prethodne "prozore" je povratak kapitena Miloša Teodosića među "orlove", a tu su i evroligaški igrači Micić, Lučić, Milutinov i Kuzmić.

Srbija 21. februara od 18.00 časova gostuje kod Estonije u Talinu, dok 24. februara od 16.00 dočekuje Izrael u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Reprezentaciji Srbije potrebna je jedna pobeda iz ova dva meča da obezbedi plasman na Svetsko prvenstvo u Kini.

Na spisku selektora Aleksandra Đorđevića su: Miloš Teodosić, Vasilije Micić, Ilija Đoković, Stefan Pot, Milenko Tepić, Dragan Milosavljević, Aleksa Avramović, Branko Lazić, Ivan Paunić, Ognjen Dobrić, Marko Simonović, Vladimir Lučić, Stefan Birčević, Stevan Jelovac, Miroslav Raduljica, Nikola Jovanović, Đorđe Gagić, Nikola Milutinov i Ognjen Kuzmić.


Izvor: RTS