Dok pljačkaju narod i državu i ne rade ništa na prosperitetu, političari istom tom narodu prave i rijaliti


Dok pljačkaju narod i državu i ne rade ništa na prosperitetu, političari istom tom narodu prave i rijaliti

Nova runda uvreda na bh. političkoj sceni: Dodik nazvao Bećirovića krelcem i nedovršenim glupanom - Dok se svojski trude da nam skrenu pažnju sa stvarnih životnih problema, bh. političari svakim danom pomjeraju granicu pristojne komunikacije. Ako uopšte postoji nešto što se može nazvati pristojnom komunikacijom u politici. Pogotovo kad je Milorad Dodik u pitanju.

Političari u Bosni i Hercegovini nas svakim danom “uveseljavaju” svojom retorikom koja nerijetko podsjeća na svađu djece u pijesku. Milorad Dodik svakako prednjači.

Dok se svojski trude da nam skrenu pažnju sa stvarnih životnih problema, bh. političari svakim danom pomjeraju granicu pristojne komunikacije. Ako uopšte postoji nešto što se može nazvati pristojnom komunikacijom u politici. Pogotovo kad je Milorad Dodik u pitanju.

Posljednji primjer nepristojnog i vulgarnog ophođenja sa protivnicima i neistomišljenicima predstavlja obraćanje predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika članu Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denisu Bećiroviću. U svom stilu, Dodik je Bećiroviću poručio da je “krelac”.

“Кrelac, skini se sa Vučića, Srbije i Republike Srpske. Predstavljaj svoju jednu trećinu, nedovršeni, nepotpuni glupane”, poručio je Dodik Bećiroviću putem svog naloga na društvenoj mreži X.

Dodiku ovo nije prvi put da vrijeđa neistomišljenike i političke protivnike. Svakako ne i posljednji.

Foto naslovna: Gerila.info
Izvor: gerila.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter