Dodikova Željka Cvijanović na doručku kod Bajdena, ručku kod Borelja a na večeri servira sankcije Rusiji


Dodikova Željka Cvijanović na doručku kod Bajdena, ručku kod Borelja a na večeri servira sankcije Rusiji

IZDAJA – Borelj se zahvalio zbog sankcija Rusiji!? Nakon doručka u Vašingtonu sa američkim predsjednikom Bajdenom, Željka Cvijanović je sa druga dva člana Predsjedništva BiH skoknula do Brisela na ručak sa Žezoem Bareljom, visokim predstavnikom Evropske Unije. Iako znamo da će prije puž doći na mjesec nego mi u Evropsku Uniju, da su svi sastanci jalovi i jedini efekat je par fotografija koje ostanu u arhivi za sjećanje, ništa ne bi bilo čudno da Borelj nije uputio riječi zahvalnosti jer Bosna i Hercegovina slijedi politiku EU i uvodi sankcije Rusiji!

Tako se Borelj zahvalio predsjedavajućoj Predsjedništva BiH Željki Cvijanović, kao i Denisu Bećireviću i Željku Komšiću, što je BiH „osudila agresiju Rusije na Ukrajinu i uskladila se sa sankcijama Evropske Unije bez presedana protiv ruskog rukovodstva i njene ratne ekonomije.“

Ovo je šokantno priznanje jednog od čelnika EU, poznatog po izjavi da je Evropska Unija uređen vrt a okolo je džungla i njegov je zadatak da spriječi ulazak divljaka u uređen vrt, je dodatna potvrda da je Republika Srpska i Dodik zabili nož u leđa Rusiji i Putinu, sa kojim se slika pred izbore, i pokazuje licemjerstvo režima koji se kune lažno u Rusiju, da bi manipulisao sa masama, a sluša sve što Zapad, Evropa i Amerika kažu.

O ovom će biti tek riječi, a dobro je da javnost u Republici Srpskoj i BiH spozna kakva je licemjerna politika Dodika i njegovog režima, koji jedno misli, drugo radi a treće govori, i koji je spreman uraditi i izdati sve, pa i narod i nacionalne interese, samo da bi opstao na vlasti.

Piše: Nebojša Vukanović
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter