Dodik želi sukobe da bi se skrenulo sa teme krađe izbora - Diktatori se uvijek skrivaju iza naroda (Video)

Dodik želi sukobe da bi se skrenulo sa teme krađe izbora - Diktatori se uvijek skrivaju iza naroda (Video)

Branković da se poziva na Budaka a ne Miloša i Karađorđa. Uzurpator po svaku cijenu želi da isprovocira nemire, tenzije i sukobe među braćom u Republici Srpskoj, pokušavajući da na taj način skrene pažnju sa krađe glasova, korupcije i kriminala, zarobljenih institucija i anarhije koja vlada u društvu i državi. Nazivati i etiketirati političke protivnike kao izdajnike i strane plaćenike, iako je upravo Uzurpator sa njima okružen, stavljati metu na čelo i uporno provocirati tenzije i sukobe, je pokazatelj da je režim u krajnjem stadijumu raspadanja, spreman na sve, pa i da prolije krv, kako bi opstao na vlasti.

Sramno je da se dezerteri i ratni profiteri pozivaju i porede sa Karađorđem, Milošem, Principom i Tepićem, jer bi Brankovići trebali da se pozivaju na Milu Budaka, Ljubu Miloša, Bajazita i Maksa Luburića a ne na slavne srpske heroje i vitezove koji su se borili i ginuli za slobodu svog naroda a nisu ga pljačkali, porobljavali i kulučili.

Svako ima pravo da mirno protestvuje, ali niko nema pravo na silu da nekog tjera na proteste. Svi koji budu izloženi mobingu, ucjenama i pritiscima neka se slobodno jave, pružićemo im zaštitu jer niko nema pravo da kuluči i ucjenjuje narod.

Detaljniji osvrt u video kolumni…

 

Sramni video prilog SNSD-a i poziv na miting u utorak

 

Autor: Nebojša Vukanović
Video: Nebojša Vukanović/Savez nezavisnih socijaldemokrata
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter