Dodik -uhvaćen u laži- tvrdi da Milanović nije bio kod njega kući a -njegov šef- Milanović tvrdi da jeste? (Video)


Dodik -uhvaćen u laži- tvrdi da Milanović nije bio kod njega kući a -njegov šef- Milanović tvrdi da jeste? (Video)

Hrvatski agent Dodik uhvaćen u laži; Nakon što je njegov šef Milanović potvrdio da su se sastali na Dodikovom privatnom imanju u Laktašima, Dodik bezuspješno pokušava da ubijedi javnost da su se sastali slučajno u nekom restoranu

Milorad Dodik je, desetak časova prije nego je izdao naredbu za hapšenje visokih funkcionera SNS-a Aleksandra Vučića, predsjednika Srbije, slagao kako Zoran Milanović nije bio kod njega na privatnom imanju, 14.09. ove godine.

Dodik je rekao da su bili u "restoranu", potom da su bili u “ javnom prostoru”, ne navodeći koji je to prostor.

VIDEO: (Pogledajte od 30:50 do 32:05)

 

Dodik je naravno slagao, jer je Milanović, nakon sastanka sa Dodikom, po povratku u Zagreb, potvrdio da je bio kod Dodika na imanju, ali je odbio reći o čemu su razgovarali.

VIDEO: (Pogledajte od 08:06 do 08:52)

 

Nakon povratka u Banjaluku, Dodik, koji je izgubio i razum i kompas, naredio je hapšenje Vlade Mandića i Adama Šukala, visokih funkcionera Vučićevog SNS-a, članova Glavnog odbora najjače stranke u Srbiji.

Mandić i Šukalo su privedeni kao “bezbjednosno-interesantna lica”, što je zaista opaka kvalifikacija, a razlog je bio što je njihov automobil imao beogradske registarske tablice. Da su bile zagrebačke, ne bi bilo nikakvih problema.

Obojica su privedeni u UKP MUP RS, odakle je prvo pušten Šukalo, nešto oko ponoći, a za Mandića nezvanično saznajem da je pušten tokom ranih jutarnjih časova.

Otvoren napad na Srbiju pokazao je Dodikovo pravo lice - želi da mu Srbija pokriva budžetske rupe koje je načinio pljačkajući sa svojom bandom, a on će srpske državljane napadati kao neprijatelje, zbog beogradskih tablica.

I još redovno sa Sigurnosno obavještajnom službom Hrvatske raditi protiv Srbije. (nastaviće se) 

Piše: Slobodan Vasković
Video: Euronews Serbia/PIXELL/youtube.com
Izvor: slobodanvaskovic.blogspot.com

Pratite portal Infomedia Balkan i na društvenim mrežama: Fejsbuk i Tviter