Dodik -prolupao-: Umjesto savjetnika Pera Simića i glavne urednice SRNA Tatjane Paradjine , smijenio direktora Srne Radmila Šipovca

Dodik -prolupao-: Umjesto savjetnika Pera Simića i glavne urednice SRNA Tatjane Paradjine , smijenio direktora Srne Radmila Šipovca

Na današnjoj sjednici Vlade RS nastavljeno je sa smjenama kadrova SPS-a, pa je tako, kako saznaju "Nezavisne", smijenjena Jovana Lovrić, načelnica Zavoda za stomatologiju RS u Banjaluci.

"Vlada je za v.d. direktora JZU Zavod za stomatologiju imenovala Snježanu Radetić", saopšteno je nakon sjednice Vlade RS.

Lovrićeva je, inače, specijalista preventivne i dječije stomatologije, a na ovoj poziciji je provela četiri mjeseca.

Podsjećamo, SPS nedavno nije potpisao koalicioni sporazum sa vladajućim partijama u RS, nakon čega je ova partija izbačena iz te kolicije.

Kako saznajemo, smijenjen je i Radmilo Šipovac, direktor novinske agencije SRNA, a jedan od razloga, kako nezvanično saznajemo je to što je blizak DNS-u, koji je nedavno istupio iz republičke koalicije.

Siguran znak da je Dodik prolupao je odluka da smijeni Šipovca, a ne glavne kreatore pozara u Bijeljini i Banja Luci, svoj karcinom Pera Simića i njegovog poltrona glavnu i odgovornu urednicu SRNE Tatjanu Parađinu , koja je najviše svojih tekstova posvetila Nešiću i DNS u izbornoj kampanji i koja je poskidala glave svim svojim predpostavljenim do sada u Srni od 2010.godine.

Neka ti je sa srećom Milorade sa Simićem i Paradjinom izgibićeš još ubjedljivije 2022.na opštim izborima. 

Izvor: Infomedia Balkan/ Nezavisne